Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

eilisiä löytöjä

lauantai 8. marraskuuta 2008

eilisiä löytöjä

Noniin! Esittelenkin sitten ihan ekaksi ne mun eiliset löytöni. Surkealaatuisia kuvia kyllä juu, muttakun ei täällä tunnu koskaan tuo valo kunnolla riittävän! Ja tietysti halusin esitellä ne ihan näin aamusta, jolloin valotilanne ei tosiaankaan ole se paras :D Mutta asiaan:


Tummansiniset housut Hennesistä, vaan 19,90! Näitä olenkin haikaillut ja etsiskellyt jo aika kauankin, joten oon kyllä hirmuisen tyytyväinen, että ne lähtikin sitten lopulta näinkin halvalla. Tuo kuva kyllä ei tuo noita missään suhteessa edukseen esille, mutta enpä saanut oikein parempaakaan räpsäistyä enkä päällenikään jaksanut vetää kuvauksen ajaksi. Ah, nyt oon kyllä iloinen! Ja mulla on niiin paljon suunnitelmia noitten housujen varalle :)


Sitten tämä somaakin somempi tummansininen röyhelömekko, Hennesiltä myös. Rakastuin tähän ensisilmäykseltä joskus aikaa sitten, kun näin tämän jonkun ruotsalaisen tytön blogissa. Tunsin heti kateutta ja ajattelin että eikä, tollanen on saatava! Noh, eilenhän tämä sitten osui sopivasti kohdalle ja näytti siellä henkarissa juuri mulle tarkoitetulta. Suunnistin äkkiä mekkojen luo, joita oli enään parisen kappaletta jäljellä ja aloin tutkia kokomerkintöjä. Joo o, meinasi itku tulla kun katselin, että 44, 42, 40...


Sitten ajattelin kuitenkin, että hemmetti! Mähän kokeilen vaikka oliskin liian iso koko! Nappasin sitten tuon nelikymppisen matkaani ja nokka kohti sovituskoppia. Pujotin itseni mekkoon ja hyppäsin peilin eteen. Koosta viis, istui kuin nakutettu ja tuntui heti omalta :) Onneksi tuo malli on jo valmiiksi tuollainen vähän lörppö eli ei haitannut yhtään, että tuli ison koon myötä lörppöyttä vähäsen lisää. Tykkäsin hirmusti ja tottakai kiikutin mekon mitä pikimmin kassalle. Hintaa ropsahti 29,90 eli ei ihan halvimmasta päästä, mutta siitä viis.

Katsokaas! Löysin prikulleen samanlaisen mekon myös Asosilta! Mutta vaan paljon tyhmemmässä värissä ja materiaalikin taitaa olla vähän erilaista:

Nyt sitten menenkin pihalle puutöihin, blaah, ei jaksaisi mutta isi pakottaaa :s Ja senjälkeen kamaluudet jatkuu, sillä kauppiskirjojen läpikahlaus alkaa! Tänään vuorossa kahden tunnin annos markkinoinnin strategiaa! Onneksi markkinointi kuuluu suosikkeihini, joten siitä on helppo alottaa. Ja lukupaikakseni olen valinnut auton :D Haha, kuulostaa varsin eriskummalliselta, muttakun ei täällä kotona sisällä saa hetken rauhaa enkä kirjastoon astikaan jaksa raahautua. Auto on lähellä ja siellä ei kukaan ainakaan häiritse. Sitäpaitsi siellä ei oo muuta tekemistä kuin ne mun nenän alla olevat kirjani eli en voi eksyä jääkaapille tai telkkarin eteen vahingossakaan!

Tunnisteet: ,

14 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oliko tuo mekkokin hennesiltä?

8. marraskuuta 2008 klo 10.31  
Blogger lintu kirjoitti...

anonyymi: joo oli, kiitti huomautuksesta! lisäsinkin heti tuon tuonne tekstiin :)

8. marraskuuta 2008 klo 10.37  
Blogger Kate kirjoitti...

Voi että, sulla on yhtä kiva päiväohjelma tulossa kuin minullakin. En tosin pääse ulos varmaan ollenkaan, kun pitää vääntää esitelmää...

Siitä Verified by Visa jutusta, niin ainakin Nordean ja Osuuspankin Electron kortteihin on mahdollista kytkeä tuo ominaisuus. Silloin electron-kortti toimii ulkomaalaisissa verkkokaupoissa Visa-kortin tapaan, paitsi että ostossumma menee välittömästi tililtä, eikä tule maksettavaksi myöhemmin kuten visa-kortilla.

Itse soitin asiasta pankkiini, ja sieltä neuvoivat miten tuon ominaisuuden saa helposti laitettua käyttöön omilla verkkopankki sivuilla. Minulla on Nordean kortti, ja siinä tarvitsi:

1)kirjautua omaan verkkopankkiin
2)valita sivupalkista "kortit"-kohta ja siitä avautuvalta sivulta napsauttaa käytössä olevan electron-kortin kuvaketta
3)sivulle aukeaa kortin tiedot, ja ylävalikkoon tulee muutamia kohtia, joista klikataan kortin ominaisuudet
4)tuolla sivulla laitetaan rasti verified by visa-kohtaan, klikataan ok, ja muutaman tunnin päästä pääsee nettiin shoppailemaan. :)

Tuo ominaisuuden käyttöönotto ei maksa mitään, eikä siitä tule myöskään mitään lisäkuluja. Se kuuluu tavallaan valmiiksi electron-korttien ominaisuuteen isoimmilla pankeilla, vaikka jostain syystä sitä ei mainosteta mitenkään korttia hankittaessa. Ostokset menevät suoraan tililtä, joten et pysty ostamaan "velaksi" kuten Visalla, vaan tilillä on oltava ostoksen verran rahaa.

..ja eikun shoppailemaan! :D

8. marraskuuta 2008 klo 11.20  
Blogger kullanmuru kirjoitti...

Nuo mekot on tosi ihanat!! :D

8. marraskuuta 2008 klo 11.57  
Blogger sofi kirjoitti...

oon kyllä kateellinen kun löydät aina kaikkia ihanuuksia, itse ei tunnu koskaan tärppäävän :DD

8. marraskuuta 2008 klo 12.47  
Blogger emmi / NO FASHION VICTIMS kirjoitti...

Eiks siellä autossa tuu vähän kylmä..:-D

8. marraskuuta 2008 klo 13.32  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

apua, miten sä luet jo kauppikseen? jäikö viimeks paljosta kiinni? :o

8. marraskuuta 2008 klo 16.49  
Blogger lintu kirjoitti...

kate: okei kiitti nyt tästä kattavasta informaatiosta :)

kullanmuru: me like too :)

sofi: hih, musta tuntuu, että mulla tärppää aina liikaa ja kaikki rahat menee :D

pnkd: noo alussa vähän hytisyttää mutkun on tarpeeks vaatteita niin kyllä siel pärjätään :D

miukumuku: aattelin aloittaa ajoissa niin ei tuu niin kiire :) kyl se viimeeks jäi, mutta ei niiin kauheesti mutta ei se ihan hilkullakaan kuitenkaan ollu..

8. marraskuuta 2008 klo 18.28  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sinäkö pyrit kauppikseen? Hyi, just noiden pääsykoekirjojen takia opiskelen onnellisesti markkinointia ammattikorkeassa :d

8. marraskuuta 2008 klo 21.53  
Blogger lintu kirjoitti...

pipa: kauppikseenpa juuri! on kyllä kauhea työ, mutta jospa tärppäis vaikka :)

8. marraskuuta 2008 klo 22.59  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

saanko udella millainen todistus sulla oli lukiosta?pitkä matikka?mietin vaan omia mahkujani, amk:sta kiinnostais liueta ehkä johonkin arvostetumpaan...:D
-skipp

9. marraskuuta 2008 klo 12.05  
Blogger lintu kirjoitti...

anonyymi: saat udella tottakai! lukiosta kirjoitin siis ylioppilaaksi M-papereilla. ja pitkä matikka oli myös, harmi vain, että kirjotukset meni vähän penkin alle enkä sitten jaksanut kuitenkaan mennä korottamaan vaikka mahdollisuuksia olisi parempaan kirjaimeen ollutkin.. tai ainakin haluan uskoa, että olis ollut :D

9. marraskuuta 2008 klo 21.29  
Blogger sweethearts kirjoitti...

ihana mekko, meidän kaupungin hennesiin on turha toivoa, että mitään hienouksia tulis. musta tuntuu, ettei tuommosta mekkoakaan oo siellä :D

10. marraskuuta 2008 klo 13.19  
Blogger lintu kirjoitti...

sweethearts: oivoi :/ mutta onneksi voit tehdä ostoksia nettikaupoissa, sen luulisi vähän helpottavan :)

10. marraskuuta 2008 klo 19.34  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu