Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

asos mietintää

torstai 13. marraskuuta 2008

asos mietintää

Eksyin tänään taas vaihteeksi Asoksen sivuille ja huomasin, että sieltä löytyy taas vaikka mitä kivaa! Tälläerää omasta kaapistani löytyy tasan kaksi vaatetta, jotka on Asokselta ostettu. Yksi ihana röyhelöinen kukkakesämekko ja sitten musta lyhyt röyhelöhame. Nyt on kuitenkin taas alkanut sormet syyhyämään ja tekisi hirmusti mieli tilata jotain uutta vaatetta kotio päin. Itse en ole sieltä kuitenkaan koskaan tilannut, nuo edelliset ostokset tilasi eräs ystäväni.. Joten, ajattelinkin kääntyä taas teidän viisaitten lukijoiden puoleen!


Eli onkos monetkin teistä tuolta Asokselta tilanneet? Haluisin vähän kuulla, että miten se toimii? Taisiis, että onko kätevää ja tuleeko paketit nopeesti ja sellasta? Mietin nimittäin, että voisin hemmotella itseäni ja tehdä pikku tilauksen joululahjaksi itselleni. Nerokasta, eikö vain!

Tunnisteet:

13 kommenttia:

Blogger jenni! kirjoitti...

Olen tilannut useammankin kerran ja ihan hyvin on mennyt, paria tapausta lukuunottamatta... joskus on nimittäin saanut odotella niitä vahvistusviestejä, koska tilaus ei olekkaan onnistunut eikä siitä ole ilmoitettu erikseen. Tulipa sekavasti :d
Nyt en edes uskaltaisi mennä Asosiln sivuille, haluttaisi heti tilata jotain mutta eiiiiih en saa juuri nyt!

14. marraskuuta 2008 klo 10.47  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hui, olen huomannut hirveän paljon yhtäläisyyksiä meidän blogeissa:D itsekin hehkutin chanelin 2.55:sta, kiharoita pitkiä hiuksia, mietin miksen löydä sopivia farkkuja ja nyt toi asoksen big ben mekko. pelottavaa:D

14. marraskuuta 2008 klo 12.34  
Blogger sofi kirjoitti...

en ole tilannut, mutta siellä on aivan ihania vaatteita :))

14. marraskuuta 2008 klo 12.58  
Blogger kullanmuru kirjoitti...

En ole vielä tilaillut, mutta suunnitelmissa olis kyllä tässä lähiaikoina jotain tilailla :)

14. marraskuuta 2008 klo 13.35  
Anonymous nuppu kirjoitti...

Mä olen pettynyt moniin Asoksen vaatteisiin. Ne ei joko näytä yhtään samalta kuin kuvassa, laatu on huonoa (viimeksi yhden paidan taskussa oli reikä) tai koot on ihan omituisia. Ehkä mulla on vain ollut huono tuuri. :P

Esim. tilasin keväällä hameen kokoa 8, ja kuvittelin sen vastaavan kokoa 34/36. Se oli ihan JÄRKYTTÄVÄN suuri, ei toivoakaan että olis edes pysynyt päällä. Ihmettelen vieläkin asiaa. Joissain hameissa toi 8-koko on se pienin, ja se kyseinen yksilö jonka mä sain, vastasi ehkä kokoa 40.. Oliko siinä sit joku virheellinen kokomerkintä, en tiedä.

Kuitenkin, Asokselta on tosi helppo tilata ja tuotteet tulee nopeasti. Postarit on joko n. 6 euroa (tulee suoraan postilaatikkoon) tai n. 30 euroa isommissa tilauksissa. Miinusta siitä, että tuotteita palautettaessa täytyy itse maksaa palautuksen postikulut.

14. marraskuuta 2008 klo 14.06  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voiko asoksella maksaa nettipankissa, tiedättekö? esim nordean solo tunnuksilla?

Olen tilannut kerran, tosin sukulaiseni teki tilauksen puolestani ja maksoi pankkikortilla. Itselläni on vain visa-elektron joten en tiedä miten sen kanssa asia hoituisi..

Koot ovat tosiaan ihan kummallisia, yleensä ostan koon 34 vaatteita, mutta esim yksi toppi minkä tilasin asokselta oli kokoa uk 12!! eli siis todella suuri, mutta minulle kuitenkin sopiva. ja en tosiaan olen mikään iso tyttö :D toinen tilaamani toppi taas oli kokoa 6. Eli koot heittelevät paljon ja laatu ainakin näissä topeissa oli aika huonoa..kangas kalsarimaista ja nukkaantui nopeasti vaikka kolmessakympissä pesin

14. marraskuuta 2008 klo 16.47  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minä tilasin alku syksystä kengät asokselta ja ne tulivat yllättävän nopeasti! Onko niille jotka ovat sieltä tilanneet käynyt niin että paketti on tuotu suoraan kotiovelle? Minulle näin nimittäin kävi vaikka olisin voinut ihan hyvin käydä paketin postistakin! :D
-Daisy-

14. marraskuuta 2008 klo 17.24  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Itse olen tilannut 3 kertaa asokselta. Ensimmäisellä kerralla vaatteet tulivat 6 päivässä. Toisella ja kolmannella kerralla vaatteita ei kuulunut ja niimpä kyselin asiaa asiakaspalvelusta. Valittelivat sitä, että paketit ovat hukassa. Sain kuitenkin heti rahat takaisin tililleni. Muutama viikko tuon jälkeen kuriirifirmasta soitettiin, että täällä olisi pari pakettia. En siis enää ottanut niitä vaatteita...harmitti niin paljon :( nyt tekisi mieli taas tilata, mutta ärsyttää, jos paketit taas hukkuvat johonkin. Niin on myös käynyt parille kaverilleni.

14. marraskuuta 2008 klo 20.33  
Blogger lintu kirjoitti...

jenni!: sekavasti ehkä mutta ymmärsin kyllä! jajoo sinne kun menee niin iskee hirveä ostovimma kyllä samantien!

susa: hih, aika hassua :) taitaa olla aika samat mieltymykset ja maku siis.. taijotain :)

sofi: niin on <3

kullanmuru: juups, sieltä varmasti löytyy kyllä aina jotain tilattavaa :D

nuppu: voih, sullapa on ollut huonoa tuuria siis :/ toivottavasti kaikki vaatteet eivät olis huonolaatusia :s

anonyymi: ounou, kuulostaa kyllä pahalta.. mun aikaisemmin sieltä ostetut jutut oli kyllä onneksi sopivia!

Daisy: mun yhdelle kaverille (joka tilasi mulle siinä samassa) niin tuli ainakin ihan kotivovelle asti! aika hassua sinänsä :)

anonyymi: voiei! toihan on varsin inhottavaa :/ toivottavasti eivät katoile enää!

14. marraskuuta 2008 klo 22.07  
Anonymous miuku1 kirjoitti...

Asokselta olen 2 kertaa, molemmat tänä vuonna, tilannut. Eka tilaus meni ok ja vaatteet tulee alle viikossa. Seuraava kerta ei mennyt ihan niin putkeen.

Tilasin tässä kuussa 130 euron arvosta vaatteita ja maksoin visa electronilla. Summa veloitettiin samantien tililtä mutta pari päivää myöhemmin veloitettiin myös extrana kivat 95 euroa. Ovat pitäneet yhteyttä ja pahoitelleet, mutta kun viime viestissä tiedustelin, missä rahat viipyvät - 5 päivää olen niitä tilileni odotellut - eivät he vastaa enää. Toivon mukaan ensiviikon aikana tai sitten pitää alkaa selvittämään muita keinoja tai alkaa perehtymään brittien kuluttajansuojalakiin. Syynä on kuulemma pankin tekninen vika, ja hyvityksenä tästä kärsimyksestä olematon -15% alennus.

Vaatteet on kylläjoo ihania, mutta en aio enää tilailla, tulee kalliiksi tuollaiset kommellukset opiskelijalle.

15. marraskuuta 2008 klo 23.24  
Blogger Lilya kirjoitti...

Mullakin suunnitelmissa tilailla tuolta asokselta,sielä on niin mahtavia vaatteita ja joskus puolestaan mahtavia hintojakin :S

17. marraskuuta 2008 klo 20.00  
Blogger anskusiili kirjoitti...

Olen myöskin tilannut Asokselta, juuri vähän aikaa sitten. Lähetysmaksut ovat todellakin kohtuulliset (mekko, toppi ja pari vyötä=lähetyskulut n. 6 euroa) ja paketti tuli muutaman päivän päästä. Voin lämpimästi suositella, Visa Electronkin käy vielä kaiken lisäksi.

Tosiaan noista kokojutuista: jos miettii kahden koon väliltä, kannattaa ottaa se suurempi. Tarjolla sivuilla on kuitenkin kokotaulukko, joka helpottaa kummasti.

17. marraskuuta 2008 klo 22.19  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

meidän koulus aika monella on tollassii beige hameita. näyttävät aika tyylikkäiltä univormujen kans =) muutenkin pidän tyylistä

18. marraskuuta 2008 klo 2.10  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu