Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

aloha!

lauantai 29. marraskuuta 2008

aloha!

Puuh! Väsy. Eilen olivat ne Havaji pikkujoulut, joista olen aiemminkin täällä maininnut. Työprojektihan se oli eli töissä siellä oltiin, ei suinkaan juhlimassa. 16 työtuntia tuli täyteen siinä klo 24, kun pääsin kotiin lähtemään. Ja tänään aamulla yhdeksältä piti vielä hurauttaa autolla firmalle ja käydä avaamassa caterin-miehelle ovet, että pääsi hakemaan astioita pesuun. Ei siis kummakaan, että väsymys painaa ja tuo sänky näyttää hirmuisen kutsuvalta.

Pitkästä päivästä huolimatta oli kyllä mahdottoman onnistunut päivä! Juhlat sujuivat paremmin kuin hyvin ja kerrankin saa olla itsesrään ylpeä! Partyplannerin roolini sujui hienosti, vaikka itse sanonkin. Toki kiitos kuuluu myös meidän muulle ihanalle tiimille, jonka kanssa hoidettiin homma kotiin!

Koko juhlien toteutus rokkasi ja koristelut olivat uskomattoman hienot, hienommat kuin olin uskaltanut edes arvata! Ruoka maistui, eikä ihmekkään, oli siellä sellaisia herkkuja tarjolla että! Juomaakin riitti ja tunnelma oli katossa. Kokonaisuudessaa onnistunut juttu! Ja mun eka oma projektini eli jeeee ! :)

Kuvia Havaji tunnelmista sitten ensi viikolla kun saan ne työpaikan kamerasta ulos. Nyt sänky kutsuu.

p.s. te, jotka kummiskin mietitte: en ole missään juhlaorganisointifirmassa töissä, vaan ihan sellaisessa perus toimistoduunissa. järjestettiin vaan meidän asiakkaille perinteen mukaan pikkujoulupippalot ja tähän mun partyplanning sitten tyssääkin :D

Tunnisteet:

3 kommenttia:

Blogger Tiina kirjoitti...

kuulostaapa mukavalta. onko sulla omia pikkujoulupippaloita tiedossa, missä pääset itse juhlimaan?

29. marraskuuta 2008 klo 14.22  
Blogger jenni! kirjoitti...

Hyvä että meni hyvin, hui itse en varmaan olisi selvinnyt tuommoisesta työurakasta ,s:)

29. marraskuuta 2008 klo 15.13  
Blogger sofi kirjoitti...

hauskan kuulosta :)

29. marraskuuta 2008 klo 21.00  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu