Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

all i want for christmas.

torstai 27. marraskuuta 2008

all i want for christmas.






Noniin, vihdoinkin oon kaavaillut lahjalistani joulupukille! Ei muuten ollut ihan helppo juttu keksiä noita toiveita. Jotenkin ei tullut ekana mitään kunnollista mieleen, mutta kyhäilin kuitenkin jotain ja tältä se sitten näyttäis:


- Toive, jonka kaikista eniten haluisin toteutuvan on Mulberryn ihana ruudullinen kaulahuivi, jota on keretty kuolailla jo iäisyyksiä. Tämä olis aika sopivan hintainenkin lahjatoive ja muutenkin arvostaisin sitä todella!

- Money money money! Rahaa tarvitsee aina ja helpointa rahan kanssa on se, ettei ainakaan tule lahjaksi mitään turhaa tilpehööriä, joka sitten jäisi nurkkiin käyttämättömänä pyörimään, vaan rahan voi käyttää sellaiseen mitä itse tarvitsee ja haluaa. Mutta rahaa ei oikein kehtaa pyytää, vai kehtaako? Nojoo, ehkäpä vanhemmilta ja vaikka isovanhemmilta, mutta siihen se sitten tyssääkin. Ainakin omasta mielestäni tuntuisi aika karulta pyytää rahaa vaikkapa kummitädiltä tai joltain tutulta, joka ei ole edes sukua. Vai miten on, mitä ootte mieltä?

- More uggs! Multahan tosiaan puuttuu vielä noi kastanjanväriset uggit, joten ne tänne mustien ja beigejen seuraksi kiitos.

- Nahkalaukku, musta mieluiten. Iso ja tilava, tilaihme, vetää sisäänsä kamalasti tavaraa. Kaikista eniten himoaisin jotain sellaista upeaa mustaa kiiltonahkaista laukkua, mutta kyllä se nahka ilman kiiltoakin kelpaisi.

- Hiustenkiharrin. Kaipailen siis edelleen niitä nättejä kiehkuroita vaaleitten suortuvieni koristukseksi. Suora lookki kyllästyttää edelleen!

- Svea-pipo. Jotenkin olen täysin ihastunut noihin! Tummansininen, harmaa, pinkki, valkoinen, musta.... onko niitä vielä lisääkin värejä? Noh, jospa vaikka saisin edes tuon tummansinisen :)

- Näyttävä kello. En tiedä yhtään millaisen haluaisin, odottelen vaan sen oikean ilmestymistä eteeni. Jotenkin tuollaiset nahkaremmiset näyttävät kivoilta, mutta toisaalta sellaiset kokometalliset vai mitkälie ovat kanssa kivoja. Iteltähän löytyy jo sellainen valkoinen muovinen toywatch tyylinen kello, mutta ei se vielä riitä.

- Lahjakortteja. Ne olis käteviä, sillä sais ostaa sitten sellaista, mikä itseään miellyttää. Ja tällaisia kehtaisi pyytääkin kivuttomammin kuin rahaa. Lahjakortit Hennesiin, Ginaan ja vaikkapa Stockalle kävisivät mainiosti! Myös kauneudenhoitolahjakortit voisivat olla kivoja. Kampaajakäyntejä ei nimittäin koskaan voi olla liikaa ja kasvohoitoonkin olisi kiva päästä pitkästä aikaa!

Tunnisteet: ,

27 kommenttia:

Blogger Anniina kirjoitti...

Uggit on myös mun listalla =) Ainakin nelly.comista löytyy monen värisiä svea-pipoja, ihan vaan joulupukille vinkiksi ;)

27. marraskuuta 2008 klo 23.29  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Eikö GHD-raudalla pitäis saada kiharoitakin aikaseks? Oon joskus kuullu jostain että tulis oikein nätit kiharat, ootko kokeillu koskaan?
Sulla on tosi kiva blogi :)

28. marraskuuta 2008 klo 1.02  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oi ihania toiveita<3 Itsekin haluisin UGGit ja Svea-pipon :)

28. marraskuuta 2008 klo 9.29  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei mistä noita mulberry huiveja löytyy, ja minkä hintanen on toi minkä toivot, toi perus vihree-ruskee mikä aika monella näkyy :) löytyykö suomesta muualta ku mulberryn liikkeestä?

28. marraskuuta 2008 klo 9.40  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tai siis stadista muualta

28. marraskuuta 2008 klo 9.41  
Blogger dolce kirjoitti...

Nuo Svea-pipot ovat kyllä aika söpöjä :) Ja tosiaan Nellystä löytyy!

28. marraskuuta 2008 klo 10.07  
Blogger Kate kirjoitti...

SE ASOS-PAKETTI TULI!
Kaikki tuotteet oli ehjiä, ja ainakin mun tuotteet näytti yhtä hyvältä luonnossa kuin nettisivuillakin, ja koot ovat oikein. :) Laitan sulle vielä sähköpostia..

28. marraskuuta 2008 klo 11.01  
Blogger emmi / NO FASHION VICTIMS kirjoitti...

Helsingin ja Espoon pissikset on niin raiskannut Svea-pipot :-D Saan kylmiä väristyksiä kun ajattelenkin.

28. marraskuuta 2008 klo 12.11  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Muuten ihan kivoja lahjatoiveita mutta tuo Mulberry huivi oli pop joskus viis vuotta sitten ja on nyt aika...lame... Ja Svea pipo on liian teini mun makuun, sehän löytyy kaikkien fruittareiden ja pissisten päältä.....:/

28. marraskuuta 2008 klo 12.13  
Blogger lintu kirjoitti...

Anniina: kiitti vinkistä :)

N: saa sillä, itseasiassa tosi hyvinkin! mutta jos haluan vähäsen erilaiset niin tartten tuota piipparia.. okei älytöntä jos nyt alkaa ajattelemaan, mutta silti haluisin :D

nami: :)

Anonyymi: ainakin stockalla oon jossain vaiheessa nähnyt niitä, jollen nyt ihan väärte muista!

dolce: ovathan ne, vaikka toisaalta aika hölmöä, että se on ihan normi pipo jossa lukee vaan joku teksti ja silti se on muka jotenkin niiin kiva :D taisiis tollasenhan tekasisi melkeen itekin :D

Kate: JIHAAAA! :)

pnkd: nojoo toi on kyllä ihan totta ja mietin tota itekin, mutta silti tykkään ja haluan! :)

Anonyymi: muodissa tai ei, haluan sen silti ja munmielestä se on senverran klassinen kuitenkin että se sopii aina ja näyttää hyvältä, on oikeestaan aina muodikas :)

28. marraskuuta 2008 klo 15.49  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

täälläkin haaveillaan tuosta mulberryn huivista, tosiaan ihanan klassinen ja jotenkin niin talveen sopiva tuo kuosi yms :) onko sulla jo tietty laukku mielessä vai vaan ylipäänsä joku musta ja tilava? :)

28. marraskuuta 2008 klo 15.53  
Blogger Sofia kirjoitti...

Lahjakortit ovat minunkin listani kärkipäässä. Saa itse ostaa jotain mitä tarvitsee kuluttamatta kuitenkaan omia rahojaan :D Kätevää mielestäni :)

28. marraskuuta 2008 klo 15.59  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oon löytänyt sun blogin joskus pari viikkoa sit ja tykännyt paljon :) Tää postaus oli kuitenkin eka, joka kauhistutti. Mun mielestä on ihan fine ostaa kaikki ihana mikä eteen sattuu, jos kyseessä on omat rahat. Mut se et sun oli vaikea miettiä mitä kaikkea PYYTÄISIT oli liikaa. Eikä sanaakaan siitä mitä sä mahdollisesti oisit antamassa muille.

28. marraskuuta 2008 klo 16.06  
Blogger Niina kirjoitti...

oih, itsellä on noin saman väriset uggit ja olen ollut kyllä todella tyytyväinen niihin ! http://ninassfashion.blogspot.com/2008/11/muotibloggaajat.html

-Ninass (:

28. marraskuuta 2008 klo 18.22  
Blogger kullanmuru kirjoitti...

Hauskoja lahjatoiveita! :D

28. marraskuuta 2008 klo 19.45  
Blogger fudge kirjoitti...

Jos aikaa löytyy, niin haastoin sinut blogissani haaveilemaan! :) JA ihania toiveita, pitäisi varmaan itsekin listailla! :))

28. marraskuuta 2008 klo 21.00  
Blogger sofi kirjoitti...

kelloa tarvittaisiin täälläkin :) muutenkin kivoja toiveita, ovatko uggisi aidot :D?

28. marraskuuta 2008 klo 21.54  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

minkä hintanen toi huivi about ?:)

28. marraskuuta 2008 klo 22.41  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: näin juuri :) tiettyä laukkua ei ole vielä mielessä, pitäisi ettiä joku sopiva!

Sofia: kätevää tosiaan!

mel: kiva, että oot tykännyt ja harmi jos tämä postaus tuotti pettymyksen :( ja tosta muille antamisesta. sellainen postaus on suunnittelilla ja tulossa, mutta ei vielä ihan valmis joten tämän laitoin nyt sitten ekana kun sain ekana valmiiksi :) lahjavinkkejä siis tulossa myös, taisiis nimenomaan niitä mitä olen muille suunnitellut ostaa.

Ninass: epäilemättä :)

kullanmuru: ohan ne :)

fude: katsotaan katsotaan ;)

sofi: nykyiset uggini eivät valitettavasti aidot ole :( ei ole ollut vielä varaa sijoittaa sellasiin kun ne on niin kauhean kalliita ja kun oon sitten edullisemmin löytänyt ihan hyviä mielestäni, tai ainakin omaan tarpeeseen riittävän hyviä, niin oon ne ostanut :)

28. marraskuuta 2008 klo 22.53  
Blogger emmi / NO FASHION VICTIMS kirjoitti...

Aii mä oon luullu, että sulla on Uggit kun niistä Uggeina puhut :o No, väärinkäsityksiä sattuu :>
Onhan se totta joo, että Svea-pipo on malliltaan kiva ja näyttihän se muutenkin kivalta silloin ennen kun räjähti massakäyttöön. Nyt sen vaan jotenkin yhdistää mielikuvissa suoraan pakkelinaamaan ja tupeerattuun tukkapilveen sivuotsiksella :-D Itse valkkaisin ennemmin jonkun ei niin jokatoisen vastaantulevan päässä olevan mallin, onhan niitä muita paljon kivempia!

29. marraskuuta 2008 klo 1.21  
Blogger lintu kirjoitti...

pnkd: ei oo aidot ei, harmi vaan :(

joo kieltämättä juurikin noi sun kuvailemat mielikuvat päähän herää svea piposta :D jotenkin haluan sen silti, mutta voishan sitä katella jos jotain kivempaakin löytyis! joku muhkea tupsuvillapipo vois olla muukava :)

29. marraskuuta 2008 klo 9.49  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hei,

mistä olet napsinut tuon mustan laukun kuvan? ostopaikka ja hinta?
Kiitos!
x

29. marraskuuta 2008 klo 11.29  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: Asokselta sen olen napannut, hintaa en valitettavasti nyt muista :/

29. marraskuuta 2008 klo 11.58  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

toi pnkd se vaan jaksaa, huoh oikeesti :D varmaan se sen ongelma on haluis muut sitten ostaa millasen massapipon tahansa?

29. marraskuuta 2008 klo 13.16  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Saanen ihan mielenkiinnosta kysyä keneltä näitä lahjoja toivot?:o Aika paljon lahjatoiveita nimittän sinulla ikäiseksesi vai onko teillä tapana antaa paljonkin lahjoja jouluna?

30. marraskuuta 2008 klo 18.14  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: noo kullakin oma mielipiteensä :)

Mea: nosiis, noihan on tosiaan vain toiveita enkä todellakaan oleta kaikkia saavani. pari tai ei ollenkaan, se ei ole pääasia. toi listahan on vaan vähänniinkun haaveilua, että mitä olis kiva saada ei niinkään sellanne realistinen, että nämä kaikki tulen saamaan.

eikä ole tapana antaa kovinkaan paljoa lahjoja, ainakaan enää tällä iällä. pari vähän arvokkaampaa pakettia ja se on sitten siinä, ei mitään turhia roinia tuhatpäin niinkuin joskus lapsena.

30. marraskuuta 2008 klo 20.44  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mist oot tilannu/ostanu noi sun uggit, ku mainitsit et sull on jo sellaset? ja onks ne aidot? mitä makso?

5. huhtikuuta 2009 klo 16.59  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu