Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

too many dresses, just one night

torstai 16. lokakuuta 2008

too many dresses, just one night

Tässäpä nyt sitten näytillä näitä juhlamekkosia, jotka kaivoin esiin löytöretkeltäni vaatekaapistani. Näistä pitäis sitten siis jotakin valita huomisille synttärijuhlille, tough choise! Joitakin noista mekoista oli vähän hankalaa kuvailla eli eivät kyllä ole ihan edukseen tuossa.. Mutta ehkäpä tuosta kuitenkin jotain käsitystä saa, eller hur?

Illan suunnitelmissa on siis mennä johonkin raflaan syömään (ah, jee ruokaa!) ja sitten myöhemmin baarittelemaan. Synttärijuhlat kun nyt on kyseessä niin en mitään iihan peruskamaa haluaisi laittaa, vähän juhlallisempaa siis.. eli se jo vähän karsii sitten näistäkin jotain poijes. Mutta mitäpäs olette mieltä? Valkoista vai tummaaa?

white, white, white..

dark, dark, dark..

Tässä sitten näytille myös vähäsen korkkareita, joista jotkut varmaankin valkkaan iltaa varten. Voi jalkaparkoja kyllä noissa koroissa! Mulle ainakin tulee niiin helposti rakkoja ja hiertymiä, että välillä on ihan tuskaa toi koko korkkarihomma! Onneksi on kuitenkin keksitty rakonestopuikko, joka muuten on hirmu toimiva ratkaisu. Mutta kyllä mulla on myös tapana käyttää sellasia geelipehmennyksiäkin tai sitten laastaroin jaloista pahimmat kohdat.. okeei kivaa luettavaa :D

zarasta ostin nämä kaunokaiset ylppäreitäni varten


kyprokselta lähtivät kotiin mukaan nämä söpöläiset (p.s. rakastan kiilakorkoja!)

nämä kiiltonahkaiset mustat taisin ostaa jostain second hand putiikista, en kyllä muista mistä..

Tunnisteet: ,

3 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hellurei lintu! sun blogi on kyllä todella ihana.. :) löysin tämän muutama päivä sitten ja nyt olen alkanut lukea päivittäin.. ennen en edes ole blogeja katsellut. :Dsulla on todella hieno tyyli.noi mekot ja korkkarit olivat myös ihania, tykkäsin erityisesti siitä ensimmäisestä valkoisesta mekosta :D itse en edes pysty korkkareita pitämään ison jalkani vuoksi:( mutta hyvää syksyn jatkoa sinulle! p.s. olen jopa alkanut miettiä oman blogin tekemistä luettuani sinun blogiasi :D

17. lokakuuta 2008 klo 22.23  
Blogger lintu kirjoitti...

anonyymi: oivoi, kiitoksia kauniista sanoista :) ala toki kirjoittelemaan blogia, tää on ihan hauskaa hommaa! ja palkitsevaa kun saa tällaisia mukavia kommentteja :)

18. lokakuuta 2008 klo 1.05  
Blogger Kata kirjoitti...

Hei! tosi, tosi kiva tää sun blogi!:)tykkään!käyn päivittäin lukemassa.:> oisko mahdollista et laittaisit kuvan sun yliopilasmekosta? tai en ainaskaa oo löytäny siitä kuvaa täältä.. itellä on (ainakin toivottavasti) nyt keväällä edessä ylppärimekon etsintä, ja olis kiva nähdä millanen on ollu sun hamonen. :)

6. helmikuuta 2009 klo 13.47  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu