Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Toiveissa nyt

lauantai 4. lokakuuta 2008

Toiveissa nyt

Tämänhetkisissä toiveissa olisi uusi laukku, talvisaappaat ja kaikenlaista muutakin kivaa. Ihan ensiksi himoan Mulberryn ruudullista kaulahuivia, joka onkin roikkunut toivelistallani ties kuinka kauan enkä silti ole saanut sitä hankittua! Toinen superhimotus on Louis Vuittonin Damier Canvas Speedy. Toivoni onkin nyt herännyt tuon laukun suhteen, kun Suomessakin vihdoin on Louis Vuittonin oma liike. Kävinkin jo kerran siellä tuota kyseistä ihanuutta kuolaamassa, mutta kotiini se ei vielä päässyt valitettavasti mukaan, höh. Mutta kyllä se sieltä vielä tänne saadaan se on varma (olin ajatellut sitä itselleni joululahjaksi, vaikka sitten itseltäni itselleni, jos ei muuta, haha!)

Olishan noi mustat Ugg bootsit myös kivat! Mulla kyllä löytyy jo kaapista yhdet Ugit, mutta ne ovat beiget eli nämä mustat tarvitaan vielä ihan selkeästi kaapintäytteeksi.

Laukkutoivelistalle jatkoa tulee toisesta unelmalaukusta eli Chanelin 2.55 käsilaukusta (juuri se mitä Lauren Conrad kantaa käsivarrellaan melkein aina, ja kyllä, siitä sain inspiraationi) Tämä laukkutoive ei kyllä taida olla ihan niin realistinen, ei mun lompakossani nimittäin raha itsestään kasva, harmi vain! Mutta ehkä vielä jonakin päivänä sitten :) Haussa olisivat myös täydelliset saappaat nyt syksyksi ja talveksi. Olisin kovin mielissäni, jos sattuisin löytämään konjakin väriset pitkävatiset saappaat, joissa mieluiten ei olisi korkoa. Plussaa tulisi vielä rypytetystä varresta. Ei vain vielä ole sattunut eteen (taino oikeastaan törmäsin yksiin juuri tällasiin, mutta en pitäny niiden kolmiomaisesta kärjestä, pyöreä kärki sen olla pitää!)

Musta jakku olisi hyvä perusvaate vaatekaapin lisukkeena. Sopisi varmasti lähes kaiken kanssa eli sellainenkin on siis aivan pakko hankkia.

Sitten vielä viimeiset toivelistan osakkaat. Laukkuja lisää, TAAS! Unelmalaukku nummer tre on Hermes Birkin, mielellään tuo musta ja mielellään tuo krokotiililaukku :) Ah, jospa olisin rikas ja olisi varaa näihin kaikkiin! Kyllä Hermes olalla kelpaisi tassutella! Sitten sen kaveriksi voisi liittää vaikka rennosti Ray Ban Wayfarer mustat lasit ja kokonaisuus olisi valmis, paitsi vaatteet puuttuu.. Nojoo sitten vielä ihan viimeiseksi haluaisin löytää myöskin konjakin värisen paaksun vyön, mieluiten sellaisen korkealle asetettavan vyön, kun minulta jo sellainen "normaali" vyö löytyy konjakkityylillä. Tässäpä nämä siis, eikun vaan rahaa säästämään sitten :)

Tunnisteet:

3 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oujees<3 pakko saada kans speedy 30 tai 2.55. ehkäpä joululahjaks joo mulleki.. ;> eikö tossa speedy 30:ssä hinnat oo jostain reilu 400 ylöspäin..?

11. lokakuuta 2008 klo 10.41  
Blogger lintu kirjoitti...

anonyymi: joo on mun muistaakseni, ainakin siellä liikkeessä kun käväisin ja kurkin niitä hintoja niin tuollaista muistelisin :)

11. lokakuuta 2008 klo 22.43  
Blogger Anna kirjoitti...

moikka! sellainen vinkki (jos et ole vielä mulberryn kaulaliinaa ostanut), kannattaa ostaa se Mulberryn omasta liikkeestä, eikä Stockalta(jos se enää edes myy niitä). Pääset huomattavasti halvemmalla, ja valinnanvara on parempi:) Omani kustansi aikanaa muistaakseni 86 e, kun silloin Stocka myi lähes samoja hintaan 219.

20. lokakuuta 2008 klo 12.01  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu