Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Today I'm wearing..

perjantai 10. lokakuuta 2008

Today I'm wearing..

neulemekko H&M - toppi H&M - legginssit H&M - vyötäröhuivi H&M - rannekoru H&M
hmm ihan näin vaihteen vuoksi kaikki taas hennesiltä, heh!

Tunnisteet:

6 kommenttia:

Anonymous Hanna kirjoitti...

Miten voit saaha hiuksesi näyttämään noin täydellisiltä ? : D

10. lokakuuta 2008 klo 18.58  
Blogger lintu kirjoitti...

hanna: haha no ei ne sentään ihan itsestään noin mene :) eli siis suoristusraudan kanssa leikin melkeinpä joka aamu, se ei kyllä tee hyvää hiuksille kun kokoajan suoristelee, mutta onneksi mulla on kyllä hyvät lämpösuojat! täytyy vielä mainita, että mulla on se ghd:n uus kiss pink suoritusrauta ja se on kyllä osoittautunut ihan älyttömän hyväksi vempeleeksi!

10. lokakuuta 2008 klo 19.02  
Anonymous Sanni kirjoitti...

nyt täytyy sanoa että musta tuli nyt sun blogin vakiolukija :) sulla on niin inspiroiva tyyli ja ihanat hiukset! jään ehdottomasti seurailemaan tätä :)

10. lokakuuta 2008 klo 20.44  
Blogger lintu kirjoitti...

sanni: hih kiittii :) täytyy kyl se sanoa, että emmä iihan jokapäivälle kaapista kyllä mitään hienoja vaatteita löydä, mutta ehkä täytyy nyt alkaa petrata kun kerta tätä blogiakin kirjottelee, haha, eihän tänne mitään spurguasuja voi laittaa, noeei! mut tosi hauska kuulla, että tykkäilet :)

10. lokakuuta 2008 klo 22.04  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

heiii ihana toi neulemekko, kattelin sitä netistä ja en jaksa pistää tilausta tulemaan, joten, mistä hennesistä se on ja milloin ostit =)?
sulla on ihana tyyli!

10. lokakuuta 2008 klo 22.29  
Blogger lintu kirjoitti...

anonyymi: toi mun on tilattu sieltä netistä eli kannattaa siis jaksaa laittaa tilausta menemään :) en oo ainakaan missään hennesin liikkeessä tuota nähnyt eli en usko, että se välttämättä on edes kaupoissa? mutta en siis oo kyllä varma. mutta tilauksen arvonen mekko kyllä :)

10. lokakuuta 2008 klo 23.10  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu