Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

planning stockholm

torstai 23. lokakuuta 2008

planning stockholm


Jipii hurraa jeeee! Olen niiin happy happy ja täpinöissäni! Se johtuu nimittäin sittä, että suunnittelemme perheeni kanssa pikkuruista matkaa naapuriimme Ruotsiin. Ihanaa, i love sweden! Tukholma siis kutsuu marraskuussa eli nyt alkoikin sitten rahan säästäminen ja shoppailulakko matkaan asti(kaikki topshopit, weekdayt sun muut shoppailutaivaat alkoivat jo vilistä hullunlailla mun silmissä, rahaa siis tarvitaan, PALJON!) Rahan lisäksi tarvitsisin kyllä myös kaappeihini lisää tilaa, koska tällähetkellä vaatteet, kengät ja laukut ovat aika tarkalleen vallanneet jokaisen kolosen kaapistani.. noo ei se mitään kyllähän ihmisellä vaatteita pitää olla! (ihankuin vähempikin ei riittäisi, hmm, no ei ainakaan mulle, haha)

Odotan kyllä reissua enemmän kuin innoissani! En siitä risteilystä niinkään välitä, vaikka onhan siellä toki se buffet, jonka pöydät notkuvat herkkuja eli onhan se ihan odotuksen arvoinen juttu sekin. Paitsi ilta ähkyssä ei innosta, syön kuitenkin liikaa hirveässä herkkuhimossa kun kerran on kaikkea tarjolla, possu mikä possu.. Noo ainakin on sitten kerännyt tarpeeksi ravintoa tulevaa kassienkanto ja vaatteiden metsästys reissua varten (eipähän tarvitse pysähtyä mihinkään kahvilaan nälissään = enemmän shoppailuaikaa <3)

Noh, kaikki varmaan jo ymmärsivätkin, että olen jokseenkin hysteerisen innoissani eli ehkä tämä hekumointi riittää jo, heh.

Tunnisteet:

10 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Itsekkin olen menossa lähiaikoina Ruotsiin :) Mitkä ovat sinun lempikauppoja Tukholmassa?;) Ja missä ne sijaitsevat??
Terveisin: Vinkkejä janoava:P

23. lokakuuta 2008 klo 19.12  
Blogger Bellagio kirjoitti...

Oi... Tukholma on niin ihana! :D

23. lokakuuta 2008 klo 19.36  
Blogger lintu kirjoitti...

anonyymi: no joo itseasiassa itsekin janoaisin vähän noita vinkkejä :D eli en osaa vastata iihan vielä! ajattelin kuitenkin tehdä vähän tutkimusta ennen matkaa niin voisinpa vaikka tännekin laittaa sitten postauksen shoppailusuunnitelmistani :)

bellagio: jep, älä muuta sano!

23. lokakuuta 2008 klo 20.38  
Blogger ChArla kirjoitti...

Ja tää on just se mistä mäkin haaveilen tällä hetkellä, että pääsisin Ruotsiin shoppailureissulle, mutta vasta sitten ensvuonna.. Ei muuta kuin tsemppiä rahan säästöön! ;)

23. lokakuuta 2008 klo 20.52  
Blogger lintu kirjoitti...

charla: kiitti vaan :) tulee vaan vähäsen kiire kun ens kuussa ois tarkotus mennä, mutta siihen sitten koko ens palkka vaan :P

23. lokakuuta 2008 klo 21.19  
Blogger fudge kirjoitti...

Miksi kaikki muut lähtee Tukholmaan ja mä en pääse?! :O Yhyyh. Olisi tuolla lipastossa 2-4 hlö risteily lahjakorttikin, mutta ei tunnu löytyvän aikaa,rahaa tai seuraa :P Noh,ehkä keväällä sitten... Tukholma on vaan ihanan kaunis kaupunki ja loistava paikka shoppailla!! ;D

23. lokakuuta 2008 klo 21.31  
Blogger lintu kirjoitti...

fudge: jep oon kanssa lueskellut muiden blogeista, että aika monet on lähdössä, onneksi siis minäkin yksi heistä :) ootan kyllä hullun innolla!! toivottavasti vaan löydän kaikkiin hyviin kauppoihin kun tuo ruotsissa suunnistaminen YKSIN ei ole ihan tuttua, heh!

23. lokakuuta 2008 klo 21.34  
Blogger hannae kirjoitti...

outoa miten kaikki on yhtäkkiä lähdössä tukholmaan =D milloin sä meet?

23. lokakuuta 2008 klo 22.05  
Blogger lintu kirjoitti...

hannae: niinpä! mä meen tossa marraskuun loppuvaiheilla, tai ainakin olis tarkotus! pitää vielä varata, mutta se hoidetaan varmaankin tänään :)

24. lokakuuta 2008 klo 8.23  
Blogger Minttukrokantti kirjoitti...

mäkin ihmettelen miten jokaisessa blogissa nyt hehkutetaan tukholmaan menemistä, ja itsekin sieltä justiinsa tulin :D

24. lokakuuta 2008 klo 15.20  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu