Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Minuuden syvin olemus osa 1

maanantai 27. lokakuuta 2008

Minuuden syvin olemus osa 1

Sainpa sitten Mungolifen Annalta tällaisen haasteen, jossa pitää pureutua minuuteni syvimpään olemukseen.. pelottavaa, heh! Teen tämän nyt osissa, koska en kerkiä tehdä kokonaan kerralla.

Eli, millainen minä olen...?

...Matkustaessani:

Noh, tämä nyt riippuu ihan siitä, että missäs sitä oikein matkataan ja miten, mutta ylipäänsä rakastan matkustamista. Taisiis en sitä matkanteko-prosessia itsessään, vaan sitä matkalla oloa enemmänkin. Eli toisinsanoen vihaan istuskella ahtaassa lentokoneessa, jossa ei ole mitään tekemistä muutakun odottaa, että ollaan perillä. Heti siitä hetkestä, kun olen istuttanut takapuoleni lentokoneen epämukavaan penkkiin ja naksauttanut turvavyön kiinni niin alan jo vilkuilla inforuudusta, että paljonkos sitä matka-aikaa on vielä jäljellä ja milloinkohan me oikein ollaan perillä.. puuduttavaa puuhaa! En välitä matkanteosta myöskään pomppivassa bussissa tai missään muussakaan välineessä, vaikka aina poikkeuksiakin löytyy! En pistä pahakseni pientä laivareissua herkkuja notkuvine buffettipöytineen ;) Paitsi siinä tapauksessa, jos tulen merisairaaksi, jota tapahtuu joskus, niin tämäkään tapa ei siis ole kovin mieluinen.


Mutta matkanteko sikseen, jotta päästään itse asiaan eli matkalla oleskeluun. Ah, se vasta onkin ihastuttavaa puuhaa! Kuinka kukaan voisi vihata paahtavassa lomakohteessa rannalla lekottelua ja auringonpalvontaa, tai vilisevässä kaupunkikohteessa loputtomien putiikkien valikoimien läpikäymistä ja rahantuhlausta kaikkeen siihen ihanaan materiaan, mitä ei koti-Suomesta saa? Matkantekoni lempi puuhiin kuuluvat siis ehdottomasti edellämainitut eli siis: täydellisen rusketuksen kerääminen rannalla tai uima-altaalla loikoillen (on sallittua laiskotella koko päivä auringossa!!) sekä kaikenmaailman kauppojen kierteleminen ja hulvaton(välillä päätön) shoppailu. Kolmantena lempparina tulee yöelämässä yökaudet pyöriminen. On se vaan niin, että ulkomailla baareissa ja muissa menopaikoissa on niiiiin paljon rennompi tunnelma kuin täällä meillä Suomessa, harmi :( Sitäpaitsi nautin suunnattomasti uusiin ihmisiin tutustumisesta, ulkomaalaiset on kivoja ja niiden kanssa on kiva puhua kun täytyy selvitä jollain muulla kielellä kuin suomella. Etenkin ruotsinkielen puhuminen on aika humoristista puuhaa, englanti onneksi sujuu hyvin..

Nojoo eli matkustaessani olen siiis yleensä innokas ja haluan kokeilla kaikellaisia juttuja matkakohteessa sekä nähdä mahdollisimman paljon (nojoo se kulttuuripuoli ei ihan aina niiiin hirmuisesti kiinnosta).

..Kotona?

Haha, täysi spurgu! Elisiis kotona ei hyväksytä normaalien vaatteiden käyttämistä, täällä ollaan joko lökäpöksyissä ja löysässä t-paidassa tai alusvaatteisillaan, muut asukokonaisuudet eivät tule kuuloonkaan! Tämä siis tarkoittaa sitä, että heti kun tulen kotiin vaikkapa töistä niin heitän työvaatteet äkkiä nurkkaan ja vetäisen mukavat kuteet ylle.

Kotona myös heittelen yleensä kaikki kamat ympäriinsä, en ole siis mikään maailman siistein ihminen, mutta ei se mitään :) Nuo epämääräiset vaatekasat (puhtaat ja likaiset sekaisin lattialla :D) tuovat ehkä jotain kodikkuutta, hah, tai sitten ei, aika siivota siis!

Kotona en yleensä tee oikeastaan mitään sen kummempaa. Yleensä kattelen telkkaria tai kuuntelen musiikkia ja siinä sivussa juttelen kavereiden kanssa tai surffailen netissä, joskus sitä tulee luettuakin. Muttasiis aika laiskaa oloilua nämä mun kotipuuhani.


..Rakastuneena?

No jaa-a, kunpa tietäisin! Enpä mä taida olla koskaan ollut sillälailla rakastunut, jos ihan totta puhutaan. Rakkaus on kuitenkin aika suuri juttu eikä rakastuminen käy ihan tuosta vain. Tottakai rakastan siis perhettäni ja ystäviäni, mutta en laske sitä nyt tällaiseksi rakkaudeksi mistä tässä nyt on kyse. Nojoo sorry guys, en osaa vastata tähän, koska niin, en vain osaa..

Tunnisteet:

3 kommenttia:

Blogger Caramelo kirjoitti...

Hei iik ihana blogi!

27. lokakuuta 2008 klo 18.49  
Blogger lintu kirjoitti...

caramelo: hih, kiitti (=

28. lokakuuta 2008 klo 8.38  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

etkö oo siis ikinä seurustellut ? :D

5. toukokuuta 2009 klo 21.03  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu