Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

löysäily loppu nyt !

torstai 30. lokakuuta 2008

löysäily loppu nyt !

Luettuani Girltalkin Bellagion treenipostauksia inspiroiduin niin kovasti, että päätin nyt sitten itsekin aloittaa taas tauon jälkeen treenailun. Tervetuloa terveellinen elämä :)

Aloinkin heti haravoida netistä kaikellaisia treenivideoita. Ennestään multa löytyykin jo kaikenlaisia pilates- ja joogavideoita, sillä juuri ennen kuntoilutaukoani olin ihan hurahtanut pilateksteen ja tein harjoitussarjoja lähes joka päivä. Pilates olikin tosi hyvää ja kivaakin treenailua ja tuloksiakin sai aikaan ihan mukavan nopeasti. Siitä tuli jotenkin venyvämmäksi ja notkeammaksi ja oli kyllä treenailujen jälkeen välillä niin kipeät lihakset, että tiesi kyllä kuntoillleensa, haha. Mutta yritän nyt kuitenkin noitten pilatesvideoiden kaveriksi etsiskellä jotakin muunkinlaisia treenivideoita, kohta nimittäin tulee jo pilates korvista ulos kun muuta ei tee..


Treenailun aloittaminen tarkoittaa siis sitä, että kuntosali kutsuu taas ja sinne nyt ainakin näin aluksi pyrin menemään kerran pari viikossa. Niinä päivinä, kun salille meno ei jaksa innostaa, teen noita pilates- ja joogajuttuja sitten ihan vaan kotosalla. Ja kunhan löydän niitä muitakin treenivideoita niin sitten niiden avulla kotijumppausta myös. Näiden lisäksi käydään kavereitten kanssa välillä kuntouimassa tai vesijuoksemassa ja sunnuntaisiin perinteisiin kuuluu reipas kävelylenkki (kulkee nimellä juoruilulenkki, heh) kaverin kanssa. Eiköhän tästä treenailusta näillä aineksilla ihan hyvä tule :)


Kuntoilun ohella toki voisi myös miettiä ruokavalionsa uudelleen. Suklaan suurkulutus on nimittäin ollut suuressa roolissa viimeaikoina. Muttakun suklaalle tai ylipäänsä karkille on vaan niin hirmu hankala löytää jotakin korviketta! Onkos kellään mitään hyviä ideoita, niitä otetaan mielellään vastaan! Paitsi nyt kun alan kuntoilla ja kuluttaa enemmän niin on kai pieni suklaan kulutus sallittua ;) Ja karkkipäivistähän mä en tule koskaan luopumaan vaikka olisi mikä, kyllä sitä nyt täytyy itseään vähäsen edes hemmotella!

Tässä vielä päivän asu:

neule H&M - t-paita vila - housut H&M

Tunnisteet: , ,

15 kommenttia:

Blogger hanna kirjoitti...

Mua kiinnostais kanssa tollaset pilatesvideot, tiedätkö voiko niitä katella netissä missään? onnea kuntoilun alottamiselle! :)

30. lokakuuta 2008 klo 19.15  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tiedän, että tä kuulostaa tosi tyhmältä, mutta joskus kun mun tekee tosi paljon mieli syödä jotain, otan kirsikkatomaatteja. ne on tosi hyviä, mutta terveellisiä toisin kuin suklaa. (kirsikkatomaatin korvikkeina käy myös porkkana, kurkku tai jotkut hyvät hedelmät)

30. lokakuuta 2008 klo 19.23  
Blogger kullanmuru kirjoitti...

Voi, pitäisiköhän minunkin alkaa kuntoilemaan, kun olen sitä jo jonkin aikaa miettiny! :o

30. lokakuuta 2008 klo 20.19  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kannattaa oikeastaan hankkia kuntosalikortti, jolla sitten voi treenata niin paljon kuin lystää. Tulee pidemmän päälle edullisemmaksi ja ohjatut tunnit (plus salimaksut) potkivat tosiaankin käymään treeneissä. Kotijumpat lässähtävät niin helposti alkuinnostuksen jälkeen.

Kaupasta saa vihannesosastolta kivoja miniporkkanapusseja, niitä kannattaa kokeilla karkinhimoon!

Tsemppiä terveelliseen elämään!

30. lokakuuta 2008 klo 20.22  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hei nainen, sulla on upee kroppa, jota kadehdin ihan hulluna!! älä rupee kuntoilee, taino rupee vaan, munkin pitäs mutta sun ei ! :(

30. lokakuuta 2008 klo 20.24  
Blogger Bellagio kirjoitti...

Mä oon kans miettiny noita pilatesvideoita muun treenin vastapainoks! Onks sulla suositella jotain hyvää? :)

30. lokakuuta 2008 klo 20.49  
Blogger Jonna kirjoitti...

Uh, nyt pitäisi kyllä ottaa itseän niskasta kiinni ja aloittaa taas säännöllinen kuntoilu:)

30. lokakuuta 2008 klo 21.04  
Blogger Jenni Ukkonen kirjoitti...

Ääh pitäisi itsekin hankkia uusi salikortti, edellisen lopetin kesällä kun ei tullut käytyä moneen kuukauteen ja nyt alkaa tosiaan tuntua että voisi taas alkaa vähän kuntoilemaan... ei oikein tarkene enää lenkkeilläkään ;/

30. lokakuuta 2008 klo 21.12  
Blogger Madde kirjoitti...

Jee kiva että muutkin alkaa kuntoilemaan. Mä tilasin netistä noita Bellagion suosittelemia Jari Loven videoita, voin kertoa sitten kun ne saapuu postissa onkos mustakin kivoja. Vaikka veikkaan kyllä että Bellagio tietää noi jutut.:D Viimeksi käydessäni hierojalla kyselin hänen mielipidettään pilateksesta ja hän sanoi sen olevan yli 100 vuotta vanha juttu että esim jooga on parempaa. Nyt sitten olen hieman hämmentynyt että kummassa mun pitäisi oikein käydä; joogassa vai pilateksessa.:D

30. lokakuuta 2008 klo 21.59  
Blogger fudge kirjoitti...

Voi hitsit kun tollai kuntoilukärpänen iskisi! Tekisi kyllä enemmän kuin hyvää, mutta ääk,suklaasta on niin vaikeaa luopua. Lohturuokaa!! :D

30. lokakuuta 2008 klo 22.00  
Blogger lintu kirjoitti...

hannae: jepp! youtube mun paras kaveri :) sieltä siis löytyy vaikka millaista pilatesvideota. ja kiitos kannustuksesta )

anonyymi: ei kuulosta tyhmältä ollenkaan, täytyypä testata :)

kullanmuru: haha, aina kannattaa kuntoilla

eva: kiitti paljon vinkeistä sullekin :) salikortti on tosiaan hankintalistalla!

anonyymi: apuaa, kiitos :) täytyyhän sitä kuntoilla, että pysyykin hyvässä kunnossa eli jatkan kuntoilua :D

bellagio: kannattaa kyllä kokeilla, suosittelen :) ite oon käyttänyt aika paljon sellasia videoita kun Winsor Pilates, ja oon kyllä tykännyt niistä paljon!

jonna: siitä vaan sitten aloittamaan :)

jenni!: joo, lenkkeillessä alkaa kyllä ola pikkuhiljaa aika kylmät paikat :D kannattaa uusia se salikortti :)

jessica: hehe, luulen kanssa, että tietää! muttajoo kerro sitten heti niin ehkäpä mäkin sitten erehdyn niitä kokeilemaan :) käy kummassakin, mä oon ainakin molemmista tykännyt, ehkä pilateksesta kuitenkin pikkusen enemmän kun se vaikuttaa oamsta mielestä jotenkin tehokkaammalta..

fudge: jep, suklaa on kyllä kova paikka!

30. lokakuuta 2008 klo 22.14  
Blogger sofi kirjoitti...

joo sama juttu, suklaa koukuttaaaa! :))mut jos pitää vaan karkkipäivän kerran viikos niin ei siit silleen haittaa oo, kunha liikkuu joka päivä (suunnilleen). joo suklaan tilal voi tosiaan ottaa kirsikkatomaatteja (nam!) tai nektariineja (älyhyviä!) :DD

30. lokakuuta 2008 klo 22.28  
Blogger fudge kirjoitti...

Pssst. blogissani on sinulle jotakin! :)

30. lokakuuta 2008 klo 22.31  
Blogger lintu kirjoitti...

sofi: jeep karkkipäivä on ihan hyvä juttu kyl! mulla on se tänäään :P njaam!

fudge: hih, käynpä kurkkimassa :)

31. lokakuuta 2008 klo 9.14  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Viinirypäleet menee mulla karkkina :D

2. marraskuuta 2009 klo 14.40  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu