Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

lauantai illan spa!

lauantai 11. lokakuuta 2008

lauantai illan spa!

Lauantai ilta kuluu taas rauhallisissa merkeissä (ei siis juhlintaa ihme ja kumma). Project Runwaytä, Hotel Babylonia ja Big Brotheria katsellessani toteuttelen pientä spa iltaa tässä samassa. Nyt juuri uittelen jalkoja body shopin minttu -jalkakylvyssä ja kohta vuorossa kynsien lakkausta ja sitten vielä päivettävää rasvaa! Kaverinani myös Fazerin tuttifrutti naturals sunny fruits -karkkeja sekä maissilastuja creme freshin kera, njaaam :) Rauhallinen koti-ilta kuulostaa siis ihan hyvältä vaihtoehdolta eikö vain?

Täytyy muuten sanoa, että nyt kun oon käyttänyt tota nivean summer beautyä niin kyllä on ihan kivan pikku rusketuksenpoikasen saanut iholleni. Jee, talveni valkonaamana on siis peruutettu!

Posted by Picasa

Tunnisteet:

4 kommenttia:

Blogger dolce kirjoitti...

Tuossa Nivean rasvassa on kyllä ihan hyvä tuoksu, parempi kuin itseruskettavissa yleensä :)

12. lokakuuta 2008 klo 9.34  
Blogger lintu kirjoitti...

dolce: jjep totta puhut :)

12. lokakuuta 2008 klo 11.08  
Anonymous nami kirjoitti...

Paljonko tuo Nivean voide maksaa? Onko parempaa kuin se Doven kevyesti päivettävä? :) Käytätkö tuota myös kasvoihin vai onko sinulla joku muu kasvoihin laitettava päivettävä voide? :)

12. lokakuuta 2008 klo 18.18  
Blogger lintu kirjoitti...

nami: Hmm paljonkohan se oikein maksoi.. en tarkalleen muista, mutta munmielestä joku vähän alle kympin, jokatapauksessa ei ollut mielestäni kallista. Sitä Doven vastaavaa en ole itse testannut ollenkaan eli en osaa sanoa kumpi olis sitten parempaa. Ja joo kasvoihin käytän tuota samaa ainetta kuin muuallekin vartaloon. Ei ainakaan tähänmennessä ole tullut mitään epämääräisiä läikkiä mihinkään :)

12. lokakuuta 2008 klo 19.17  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu