Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

laiska sunnuntai

sunnuntai 12. lokakuuta 2008

laiska sunnuntai


Tässäpä tämäniltaisen hemmotteluhetkeni tuotteita. Body Shopin tea tree -sarjan kuorintavoide ja kasvonaamio, toi naamio on sellasta hassua vihreetä ja se naamalla näyttää vähän joltain avaruusoliolta, haha. Hiuksiin sitten laitoin Revlonin nutri color creame -hiusnaamion, joka estää vaaleiden hiusten keltaisuutta ja antaa hohtoa, hyvä tuote täytyy sanoa!

Sunnuntai on mennyt muutenkin aikalailla laiskoissa merkeissä. Heräsin myöhään ja hoidin imurointijutut ja muut siivoukset heti aamusta niin sai sitten koko loppupäivän loikoilla ja lekotella miten haluaa. Ulkona oli niiin ihana aurinkoinen syys-sää, että päätettiin sitten lähteä koiran kanssa lenkkeilemään ja samalla käytiin kurkkaamassa kaverin uusi asunto, suloinen pikku yksiö ihanalla sisustuksella. Tuli heti itsellekin hinku muuttaa pois kotoa!

Illalla laiskuuden edelleen vallitessa tilattiin pizzat, kun ei jaksettu pahemmin ruokaa laitella. Vihdoinkin sain minäkin pizzan, kun Koti Pizzaan on tullut mahdollisuus tilata gluteenittomia pizzoja. Jipii kerrankin jotain hyvää meille keliaatikoille :)


väsynyt koiruli pitkän ulkoilun jälkeen

Tunnisteet:

5 kommenttia:

Blogger dolce kirjoitti...

Suloinen koiruus :)

14. lokakuuta 2008 klo 9.19  
Blogger lintu kirjoitti...

dolce: hih, se on <3

14. lokakuuta 2008 klo 10.17  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihana koira,mitä rotua :))

14. lokakuuta 2008 klo 18.59  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hih, mulla on kanssa tota BS:n tea tree naamiota ja mulle tulee ihan siitä hajusta mieleen Lontoon tyrmät, kun kävin siellä joskus vuonna nakki...:P
JMK

14. lokakuuta 2008 klo 20.07  
Blogger lintu kirjoitti...

anonyymi: jackrussellinterrierihän se :)

anonyymi: haha kuulostaapa hyvältä, haluankin, että mun naama tuoksuu ihan Lontoon tyrmiltä.. :D

14. lokakuuta 2008 klo 21.41  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu