Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

kivoja ylläreitä postista

perjantai 17. lokakuuta 2008

kivoja ylläreitä postista

Ah ihanaa vihdoin työviikko on ohi ja viikonlopun pituinen vapaus alkakoon! Töissä onkin ollut jotenkin erityisen raskas viikko nyt, kokoajan kädet täynnä hommia ja dead linet pukkaa päälle ja ties mitä! Mutta toisaalta ihan kiva vaan, että hommaa riittää niin ei tule sitten tylsää.. Tässä vähän eilistä työsarkaani, piti tehdä yksi iso postitus ja tämänkokoisen kirjekuorikasan kanssa siis taistelin parin tunnin verran (niin muistakaa siis, että ekaksi laitoin kuoriin sisällöt, sitten länttäsin osoitetarrat, sitten kuoret kiinni, postimerkkien liimaus ja vasta tämän jälkeen valmista!). Eihän tuossa ole kuin vajaat 300 kuorta… :


Tänään päätin myös antaa itselleni vapautuksen normaalista aamu rutiineista! This is no make-up day! Sain nukkua kokonaiset puolituntia pidempään, aaah <3 onblur="try {parent.deselectBloggerImageGracefully();} catch(e) {}" href="http://www.madisonmag.com.au/images/mad/GetTheLook/318x411_79918374.jpg">
Sitten vielä yksi ilouutinen eilisen päivän kohokohtana! Postista saapuivat mustat ugg bootsini :) hurray! näitä olinkin odottanut sormet syyhyten, and i must say: I LOVE THEM!! kunpa vaan tulisi kuivempi keli niin ulkoiluttaisin niitä heti! Tuonne märkään ilmaan lätäkköjen keskelle en viitsi niitä heti mennä sotkemaan. Kuivempia kelejä siis tännepäin kiitos!

Tunnisteet: , ,

8 kommenttia:

Blogger fudge kirjoitti...

Tuollaiset mustat huutavat minua! Voih,tahdon tahdon! :D omat beigetkin Uggit odottelevat kuivempaa keliä kotosalla... Hauskaa viikonloppua sinulle! :)

17. lokakuuta 2008 klo 18.58  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mistä tilasit uggisi? :)

17. lokakuuta 2008 klo 21.54  
Blogger lintu kirjoitti...

fudge: hih, uggit on ihania <3 haluan niitä lisää!! viikonloppuja myös sulle :))

anonyymi: tilasin ne eräältä henkilöltä lontoosta.. salaperäistä :D

18. lokakuuta 2008 klo 1.03  
Blogger hannae kirjoitti...

Mä kokeilin tänään uggei ja emuja mutta en kuitenkaa raaskinut ostaa kun ei tiedä milloin taivaalta sataa ties mitä paskaa. tekis mieli tilata australiasta, mutta ne jäis salee tulliin taas. =D saako kysyy paljon maksoit omistasi?

18. lokakuuta 2008 klo 15.06  
Blogger Mrs. V kirjoitti...

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

18. lokakuuta 2008 klo 17.34  
Blogger Mrs. V kirjoitti...

Ensimmäiset Ugg'sini ostin kolme vuotta sitten, ostin minäkin ensiksi mustat käytännöllisyytensä takia:) Mustia ugg'sejani olen käyttänyt koiriani ulkoiluttaessa kaatosateessakin ja ne ovat laatunsa takia edelleen yhtä upeat kuin kolme vuotta sitten. Tosin käsittelen ne säännöllisin väliajoin Ugg'seille tarkoitetulla suojasuihkeella. Joten jos haluat käyttää niitä märemmissäkin säissä, kannattaa hankkia suojasuihke ja Ugg'sisi säilyvät kuin uuden veroisina pitkään ja voit ottaa kengistäsi kaiken irti!
Sillä näissä Euroopan kylmissä säissä Ugg'sit ovat mainiot! Mukavat päällä, pitävät jalat lämpiminä sekä näyttävät hyviltä!
Itse vannon niiden nimeen:D

18. lokakuuta 2008 klo 17.36  
Blogger lintu kirjoitti...

hannae: hmm apua mitähän ne maksoivatkaan... hmm täytyypä muistella, tilasin ne niin kauan aikaa sitten ja maksoinkin ettei nyt ihan muistu tarkalleen mutta jotain 100 luokkaa vissiinkin?

mrs.v: kiitti hei vinkistä! täytyykin ostaa tuota suoja-ainetta niin omankinin pysyvät sitten hienossa kunnossa :)

19. lokakuuta 2008 klo 13.20  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

=)
mullakin on uggsit, mulla on chestnut väriset :)
ne on niiin ihanat
käytin niit joskus elosyyskuus ja kaverit vaaan nauro ja ihmetteli :D
<3

21. joulukuuta 2008 klo 19.28  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu