Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kauhunhetkiä..

keskiviikko 8. lokakuuta 2008

Kauhunhetkiä..

Tänään olen kokenut kauhua ja paniikkia, joka johtui niiin mitättömästä asiasta kuin autolla ajo. Eli asiahan on niin, että vaikka mulla on ajokortti ollutkin jo vähän yli vuoden päivät niin edelleen kammoksun ratin taakse asettumista. Se johtuu ihan vain siitä, että en osaa kunnolla käyttää kytkintä (taisiis osaan, mutta se perkuleen kytkin ei koskaan tottele mua eikä tee niin kuin mä käsken!)

Noh, tänään sain isältäni puhelun, joka meni suunnilleen näin: "moi missä olet? tuun hakemaan sut autolla niin mennään hakemaan toinen auto huollosta ja saat ajaa tän auton sitten takasin kotiin" Heti nämä sanat kuultuani vatsani alkoi velloa ja paniikista johtuva tärinä valtasi minut, niin paljon kammoksun ajamista. Yritin siinä sitten vakuutella isälleni, että en uskalla ajaa enkä halua, mutta eihän siinä mikään auttanut. Kaiken kukkuraksi joutuisin vielä ajamaan isäni automaattivaihteisella autolla, jolla en koskaan ole ajanut. Olin täysin kauhuissani ajatuksesta ja isäni sai pakottaa mut sinne autoon sisään.

Mutta heti kun sain auton käyntiin ja lähdettiin liikkeelle niin paniikki katosi siltä istumalta. En ollut edes tajunnut kuinka naurettavan helppoa on ajaa automaattivaihteisella autolla ! Enää ei tarvinnut hävetä, kun auto sammuu joka ikisissä liikennevaloissa ja risteyksissä ja lähtee kengurumeiningillä sitten eteenpäin. Automaattivaihteisessa autossa ei ollut kytkintä, mikä jumalan lahja surkeille kytkimenkäyttäjille kuten minä! Tuosta hetkestä lähtien hurahdin koko ajamis hommaan ja nyt tekisi sitten mieli olla ajelemassa kokoajan, hah! En enää koskaan halua ajaa manuaalivaihteisella autolla, yök.

Tässä asussa panikoin tänään:


Röyhelöpaita H&M - neuletakki Vero Moda - housut H&M - rannekoru H&M

Tunnisteet: ,

8 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kappas, löysin blogisi vasta nyt, kivalta vaikuttaa! :)

8. lokakuuta 2008 klo 21.44  
Blogger lintu kirjoitti...

anonyymi: Jep oon aika uusi tässä bloggaamisessa vielä :) Mutta kiva että pidät!

8. lokakuuta 2008 klo 21.48  
Anonymous Tiiti kirjoitti...

Itse pelkään taas uusilla autoilla ajamista vaikka periaatteessa ne ovat turvallisempia. 2000-luvun autoista ei tunnu näkevän ulos kunnolla, kun kaikki nurkat on vahvistettu airbageillä. Rakastan ajella 80-luvun autoilla, jossa ohjaustehostin löytyy hauiksen kohdalta.

9. lokakuuta 2008 klo 7.54  
Blogger lintu kirjoitti...

tiiti: Haha apua, tuollainen auto olisi minulle kyllä täysi kauhutapaus! Isäni vanhalla pikku golfilla olen kerran ajanut ja se oli kyllä ensimmäinen ja viimeinen kerta !

9. lokakuuta 2008 klo 8.06  
Anonymous Minn kirjoitti...

Miten et ole voinut tietää, että automaattivaihteisessa autossa ei ole kytkintä? Mitä olet luullut sen automaattisen tarkoittavan? Tämä ei ihan oikeasti ollut millään tavalla pahalla sanottu, nauratti vain. (:

11. lokakuuta 2008 klo 19.44  
Blogger lintu kirjoitti...

minn: hmm oon varmaan selostanut jotenkin huonosti koska en kyllä iihan tota oo tarkoittanut :D taisiis kyllä mä tiesin, että automaattivaihteisessa ei ole kytkintä, mutta en vaan ollut osannut odottaa, että automaatilla ajaminen ois niiiiin helppoa kun se oli. taikun oon aina kamppaillu sen kytkimen kanssa manuaali autossa niin tuntu ihan hullulta ajaa ekaa kertaa automaatilla kun pysty keskittymään siihen itse ajamiseen eikä siitä kytkimestä stressaamiseen! eli siis juu ehkä selitin oudosti tuon mutta en kyllä iihan niiin hassu oo etten tietäis että automaatissa ei ole kytkintä :D ja en tietenkään ota pahalla, onhan toi hassua jos joku niin luulisi

11. lokakuuta 2008 klo 22.36  
Blogger hannae kirjoitti...

sun blogi vaikuttaa tosi kivalta, taidan alkaa seurata. hehe mulla on muuten sama juttu ton ajamisen kanssa, äiti saa kohta automaattivaihteisen työsuhdeauton niin ehkä munkin ajamiskauhu hälvenenee.. toivottavasti. =D

12. lokakuuta 2008 klo 15.21  
Blogger lintu kirjoitti...

hannae: haha, no joo kyllä varmasti vähenee! on toi automaatti kyllä ihan unelma tällaiselle tunarille, joka ei hallitse kytkintä :D

12. lokakuuta 2008 klo 17.47  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu