Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

i miss cyprus !

sunnuntai 12. lokakuuta 2008

i miss cyprus !

mikä olisikaan parempi tapa viettää kuumaa päivää kuin makoilla auringon alla uima-altaassa?

Kesällä vietin yhden elämäni parhaista viikoista Kyproksen Ayia Napassa tyttökavereitteni kanssa. Ei voi muuta sanoa, kun että ihan täydellinen lomapaikka! Siellä oli tosi hienot ilmat kun oltiin, aurinko porotti joka päivä täysillä ja auringon alla lekotellessa päivät kuluivatkin mukavasti ja rusketustakin kertyi. Myös hyviä ruokapaikkoja löytyi paljon ja päästiin nauttimaan ties millaisista ihanista herkuista!

Ja iltaisin tietysti suuntana mielettömän menon omaavat baarit ja klubit, miljoona kertaa parempi fiilis kuin Suomessa! Ihmisiä oli paaaljon ja monet olivatkin pohjoismaalaisia, lähinnä ruotsalaisia. Illat menivät uusia tuttavuuksia tehdessä, tanssiessa ja hauskaa pitäessä. Kävimme myös skandinaavien vaahtobileissä, woaaaah se oli kokemus se! Illan päätteeksi oli olo kuin kylvystä tullut eikä meikeistä tai kampauksista ollut tietoakaan, vaatteetkin näyttivät kuin suoraan pesukoneesta otetuilta, haha!

Juhlinnan ja auringonpalvonnan ohella käytiin myös tietysti kurkistelemassa paikallisia shoppailumahdollisuuksia. Kivoja putiikkeja löytyikin jopa yllättävän paljon!

Mutta siis jokatapauksessa täydellinen paikka ja suosittelen kyllä lämpimästi kaikille, kannattaa kokea Ayia Napa ainakin kerran elämässä! (itsehän suuntaamme sinne heti ensi kesänä uudelleen, hih)

poolilla tarjoiltiin tuollaisia viilentäviä jäämurska-juomia, slurps!

fiiliksiä ravintolasta, njaam mitä ruokaaaa!

turkoosi merivesi oli iihan vastustamattoman ihanaa! ja rusketusta rannalla tarttui kanssa kivasti :)

tässäpä matkan paras shoppailulöytö: merimiehensininen pikkumekko ja raidallinen kangasvyö, cute!

Tunnisteet: ,

4 kommenttia:

Anonymous nina kirjoitti...

No vautsi! Ihana tyyli sinulla! Hyvä että löysin blogiisi, sillä seuraan varmasti jatkossakin :) Voi että rakastan hiuksiasi! Älä tee niille yhtään mitään, ne on täydelliset! :)

12. lokakuuta 2008 klo 21.34  
Blogger lintu kirjoitti...

nina: oi kiitokset :)

12. lokakuuta 2008 klo 21.45  
Blogger Viivi kirjoitti...

olin kans viime toukokuussa Kyproksella ja vieläpä samassa kaupungissa. Mahtava paikka! Oli varmasti teillä lämmintä kun toukokuussakin onnistuin jo polttamaan itseni siellä... :D

14. lokakuuta 2008 klo 19.58  
Blogger lintu kirjoitti...

viivi: jepp mahtava paikka tosiaan :) mun on kyllä pakko päästä sinne uudestaan, hurahdin siihen kyllä ihan täysin! jepp meillä oli kyllä hullun kuuma, joinain päivinä melkein +40, läääh! en silti kumma kyllä polttanut itseäni kertaakaan, onneks oon sellasta tyyppiä, että en oikeastaan palakaan kovin helposti, rusketusta vaan tulee :)

14. lokakuuta 2008 klo 21.43  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu