Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

haaste: autiolla saarella

perjantai 24. lokakuuta 2008

haaste: autiolla saarella

Tänään sain Idhreniltä hauskan autiosaari-haasteen. Ohjeet olivat seuraavanlaiset:

"Joudut autiolle saarelle, jossa päivällä voi olla hyvin lämmin ja yöllä hyvin kylmä. Saat kuitenkin ottaa kolme asukokonaisuutta mukaan saarelle. Mieti mitä tarvitset siellä ja päätä sen mukaan kolme asukokonaisuutta. Haasta sen jälkeen kolme jotain muuta."

Eka asukokonaisuus onkin ihan tällainen day at the beach -asu. Rannallahan tietysti otetaan aurinkoa eli bikinit ovat välttämättömät! Silmät on hyvä suojata näillä mitä suloisimmilla sydän-aurinkolaseilla ja päänahan palamiseta vältytään raidallisen hellehatun avustuksella. Jos merituuli alkaa tuivertaa ja vilu iskee niin kääriydytään ihanan lämpöiseen neuleeseen. Jätskinhakureissulle voi heittää päällensä sitten minifarkkushortsit ja keveän tunikan. Jotta jalat eivät palaisi ihan poroksi kuumalla hiekalla juoksennellessa niin mageet flip flopit vaan jalkaan :)


day at the beach by Linda55

Tässä sitten sopiva asu illemmalle, kun aurinko laskee ja ilma viilenee. Lämmin ja mukava neuletunika nahkalegginssien kera tekevät olosta loooistavan. Eikä loistavuutta vähennä käsivarressa roikkuva chanelin käsilaukku! Uggit jalkassa eivät varpaat jäädy ja muhkea huivi kaulassa ei kurkku huurru. Kultakorut tuovat vähän säihkettä asuun ja panta pitää haituvat poissa silmiltä.


black/beige by Linda55

Tämä vika kokonaisuus soveltuukin sitten autiosaaren juhlameininkeihin eli mekkohan sen olla pitää! Pikkumustaan yhdistetään vain kultaisia ja mustia asusteita niin kokonaisuus on valmis!


party by Linda55

Tässäpä nuo nyt olivat, mun autiosaarireissuni valikoimat! Miltäs vaikuttaa, lähtisittekö tuollaisella garderoobilla matkaan? Mä ainakin lähtisin ;)

Haasteen heitän chicalle, dolcelle ja Jessicalle.

Tunnisteet:

2 kommenttia:

Blogger Idhren kirjoitti...

Aika hyvältä valikoimaltahan tuo näyttää ;)

25. lokakuuta 2008 klo 22.02  
Blogger lintu kirjoitti...

idhren: hih, kiitti! kylläpä näytti muuten ne sunkin!

26. lokakuuta 2008 klo 14.27  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu