Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

aamupäiväni kampaajana

lauantai 11. lokakuuta 2008

aamupäiväni kampaajana

Tämän parissa vietinkin sitten koko aamupäiväni. Kampaajaleikkeihini tuon kiharapilven aikaansaamiseksi kului tovi jos toinenkin, mutta ihan hienohan siitä lopulta tuli! Kaverinikin oli tyytyväinen tukkaansa ja tilasi jo etukäteen palvelujani seuraaviin juhliin, great! Harmi vaan , että omaan tukkaan on niin hankala tehdä itse kiharoita :/

Tunnisteet: ,

7 kommenttia:

Anonymous nami kirjoitti...

Oi miten ihanat kiharat osasitkaan tehdä! Itselle on kyllä paljon vaikeampi tehdä kiharoita ;/ Millä muuten teit nuo? muotoiluraudalla vai ihan kihartimella? :)

11. lokakuuta 2008 klo 19.10  
Blogger lintu kirjoitti...

nami: tein ne mun uudella GHD kiss pink muotoiluraudalla. eli se on ihan sellanen suoristusraudan näkönen rauta, ei siis mikään piippari taimitään. mutta oon kyllä kokeillut molemmilla tehdä ja mun mielestä ainakin muotoiluraudalla tulee paljon kestävämmät ja luonnollisemmat kiharat kun piipparilla.

11. lokakuuta 2008 klo 19.59  
Anonymous Miia kirjoitti...

Ihanat kiharat! Itsekin oon harkinnut GHD:n hankkimista sen jälkeen kun eräs kampaaja ystävällisesti esitteli miten kätevä kapistus sellainen onkaan. Kun vaan joskus raaskisi laittaa rahaa siihen.. Ostit ilmeisesti omasi jostakin kampaamosta? Saakohan niitä vähän sieltä sun täältä vai tietyistä kampaamoista vai miten. Hmm. Täytyykin tutkia, innostuin nyt niin kovasti tuosta kiharapilvestäsi.

12. lokakuuta 2008 klo 1.01  
Blogger lintu kirjoitti...

miia: jepp GHD on kyllä paras hiuksiin liittyvä kapistus jonka olen eläissäni hankkinut, haha! jeps ostin sen ihan omalta kampaajaltani ja luulen kyllä, että useimmissa kampaamoissa noita onkin myynnissä. tavallisissa kaupoissa en ole nähnyt kyllä GHD:ta ollenkaa, siis tarkoitan esim. stockkaa ja sellaisia. mutta luulisi, että kampaamoliikkeistä löytyy :) kannattaa kyllä hankkia, ihan uskomaton kapine tuo!

12. lokakuuta 2008 klo 1.10  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

WAU, noista hiuksista tuli aivan ihanat, ihanammat kuin kuvittelinkaan!!!
JMK

14. lokakuuta 2008 klo 20.11  
Blogger lintu kirjoitti...

anonyymi: jepp samaa mieltä :) oon mä aika taitava ;) noei ehkä se oli vaan se kun se rauta on niiin mahtava!

14. lokakuuta 2008 klo 21.44  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

GHD:n voi tilata myös netistä, omani tuli viime viikolla lookfantastic.comilta, maksoin reilut 100€ eli huomattavasti vähemmän kuin kampaamoista hankittaessa.

16. lokakuuta 2008 klo 20.22  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu