Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Toiveissa uusi tukka!

torstai 25. syyskuuta 2008

Toiveissa uusi tukka!

Tässä yhtenä päivänä istuskelin kahvilassa Helsingissä. Join siinä rauhassa hedelmäsmoothietani, kun yhtäkkiä kahvilaan sisään kävelivät maaaaailman ihanimmat hiukset! AH, en voinut muuta kuin huokailla ihastuksesta. Juuri tuollaiset mäkin haluan! Tuon näyn jälkeen oma tukka tuntuu kauhealta ja haluaisin heti samantien päästä kampaajalle värjäämään unelmatukkani. ...ihankuin en olisi ollut kampaajalla juuri kaksiviikkoa sitten ja ihankuin en olisi jo sataa kertaa yrittänyt selittää kampaajalle unelmatukasta. Unelmatukkaa ei kuitenkaan näillä näkymin ole vielä tähän päähän saatu. Mikä siinä on, että kampaajalta palaa kotiin aina jokseenkin tyytymättömissä tunnelmissa? Miksei se kampaaja osaaa hirveiden selityksieni ja kuvakasojen saattalemanakaan tehdä juuri sitä mitä haluan... typeräää!!

1 kommenttia:

Anonymous kiki kirjoitti...

voi minulla on sielunkumppani tässä asiassa! minulla on nimittäin täysin sama ongelma - tiedän juuri millaisen ja minkä värisen tukan haluan. kannan aina kuvia kampaajalle mukaan ja yritän epätoivoisesti selittää kampaajille mitä haluaisin. tuloksena aina sama - tulos kaukana unelmatukasta. olen jo ruvennut epäilemään että vika on varmasti omassa tukassa kun siitä ei ikinä tule sellaista mitä haluaisin...

tosi kiva blogi muuten, ensimmäistä kertaa olen käymässä ja hyvältä vaikuttaa. sinulla on AIVAN ihania vaatteita <3 oijoi, juuri samantyylisiä mistä pidän. olet myös kadehdittavan nätti :)

29. lokakuuta 2008 klo 18.51  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu