Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Vinkki hukassa!

tiistai 29. joulukuuta 2009

Vinkki hukassa!

Muistan, kun tässä jossain vaiheessa syksyllä sain kommenttiboksiini ihonhoitoa koskevan vinkin. Vinkissä mainittiin jotain suolaveden puhdistavasta vaikutuksesta näppyihin. Mä harmikseni hukutin sen vinkin, enkä nyt yhtään muista miten sitä suolavettä piti valmistaa/mistä ostaa ja miten käyttää. Tarvitsisin kipeästi tätä neuvoa, joten jos joku tuon vinkin taitaa niin laittaisitko kiltisti kommenttiboksiini tietoa siitä:) Kiitos!

43 kommenttia:

Blogger Eve kirjoitti...

Suolavettähän saa tehtyä ihan itse, sekottaa esim. kahvikupilliseen vettä suolaa ja kuumentaa esim. kattilassa keittämällä. Jos haluaa ihan kunnon suolavettä, niin sitä saa apteekista ja tietysti ilman mitään reseptiä :D Luulisin, että ihoa huuhdellaan sitten sillä tai ainakin samallalailla lävistykset puhdistetaan sillä. :)

29. joulukuuta 2009 klo 10.53  
Anonymous ninni kirjoitti...

Mä oon joskus tehny näin. Siinä on kai muutamia tapoja, mutta laitan tähän pari.

1. Laita kattilaan vettä n.1dl
2. Ripottele suolaa n.1-3tl
3. Levitä iholle ja anna vaikuttaa 10 min, huuhtele. Jotkut käyttää myös tätä suolaliuosta kasvovetenä, eli jättävät sen iholle.

1. Laita astiaan n.1dl lämmintä vettä. Liota suolaa veteen, niin paljon kuin sinne liukenee.
2. Levitä seos iholle ja anna vaikuttaa.

29. joulukuuta 2009 klo 11.08  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kannattaako nyt lähteä kokeilemaan vippaskonsteja ;o Itse akneenhan ei auta marketti tai vippaskonstit, näin mulle oma ihotautilääkäri sanoi, kun itsekin kokeilin kaikenmaailman reseptejä..

Voisin suositella itse yhtä hyvää tuotetta eli sellainen kuin LOUIS WIDMER ja Wicnelact. Todella tehokas.. Se on sellainen liuos jota hierotaan kasvoille esim. pumpulilla. Hinta on aalhainen alle 10€ ja sillä sain itse oman akneni kuriin. Vaikka kaikkea olin kokeillut, tetraa, e-pillereita, ihoaineita, skinorenia ymym.

http://www.louis-widmer.fi/002lwd_030104_fi.htm

Tuolla lisätietoa! Suosittelen oikein lämpimästi :)

Hyvää jatkoa! Olet niin ihana!

29. joulukuuta 2009 klo 11.22  
Anonymous rósa-maria kirjoitti...

mun isosisko on kosmetologi ja se kertos että tosi tehokas näppyjen ja epäpuhtauksien poistaajn saa kun laittaa 1dl vettä 6tl suolaa ja lirauksen sitruunaa levittää kasvoille ja antaa vaikuttaa hetken ja huuhtelee sen pois iho on todellakin raikas ja puhdas tämän jälkeen ja sitten jos vielä kosteutttaa ihon sen jälkeen ihon niin ei varmasti tule näppyjä ! :-)

29. joulukuuta 2009 klo 11.36  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ei liity tähän nyt mitenkään :-D
mutta onko sun oikee nimi lintu? :o

29. joulukuuta 2009 klo 11.40  
Blogger Sirpa kirjoitti...

Mä laitan pesuvatiin kiehuvaa vettä ja siihen suolaa. Meen kyykkyyn pesuvadin ylle ja heitän pyyhkeen ns. peitoksi päälle. Sitten oleilen siinä höyryssä. :D tekee ihanaa iholle + rööritkin tykkää. :)

29. joulukuuta 2009 klo 11.52  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mun mielestä tohon ei sitten käy suola joka sisältää jodia, eli osta merisuolaa tai ihan joditonta suolaa::)

29. joulukuuta 2009 klo 12.10  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Nii munki mielestä se vaan että niin paljo suolaa ku liukenee vaikka lämpimään hanaveteen, kyllä se mulla on ainaki toiminu : D Muuten semmonen juttu ois mulla kysyttävänä jos joku näitä kommentteja lukee, että säilyykö suolavesi pullossa miten pitkään? Koska en oo ite uskaltanu kauheen pitkään sitä siellä pitää..

29. joulukuuta 2009 klo 12.30  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tää nyt ei liity suolaveteen mutta tohon ihonhoitoon kuintenkin, niin ootko kokeillu roaccutan lääkettä? Se on kaikista vahvin ja tehokkain valmiste joka melkein kaikilla syöneenä poistaa aknen lopullisesti. Tietenkään kaikilla ei auta, mutta heillä akne on tosi paha. Mulle ihotautilääkäri kirjoitti reseptin lievään akneen, joka itselläni ei ollut kovinkaan paha, mutta arpeuttava kylläkin.

29. joulukuuta 2009 klo 12.36  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mulle ainaki iholääkäri määräs kerran tota suolaliuosjuttua, mut ei se kyl toiminu. Mut siis apteekista haettiin ja sit kastettiin puuvillakankaanpalasia siihen ja laitettiin kasvoille muutamaks minuutiks vaikuttaan.

29. joulukuuta 2009 klo 12.38  
Blogger lintu kirjoitti...

Venla: Mä olisin vielä halunnut nuo tarkat määrät tietää, että ei sitten tee vahingossa liian vahvaa tai mietoa suolaluiosta. Mutta kiitos silti neuvosta:)

ninni: Kiitos sulle kun vaivauduit oikeen kahdet ohjeet kirjoittamaan:)

Anonyymi: Noo en tiedä kannattaako, mutta olen utelias tän asian suhteen ja haluan testata miten toimii. Akneenhan tosiaan ei mikä tahansa markettikama tehoa, siksi mulla onkin ihan ihotautilääkärin määräämä antibioottikuuri sen hoitoon. Mutta kiinnostaa sen ohella kokeilla myös tätä suolajuttua. Louis Widmerin tuotteita olen joskus käyttänytkin, mutta mitään suurempaa apua en itse niistä koskaan valitettavasti saanut:/ Kiitos silti vinkistä ja hyvää jatkoa sinullekin!:)

rósa-maria: Okei, kiitos kovasti neuvosta. Tuota täytyykin nyt sitten ruveta kokeilemaan!:)

Anonyymi: Ei ole vaan Linda:)

Sirpa: Aa niin joo voisihan tuo noinkin toimia! Mä olen noin tehnyt vaan jonkun eucalyptusjuttujen kanssa!:D

Anonyymi: Aa joo hyvä huomio! Kiitos:)

Anonyymi: Kiinnostaisi minuakin tietää tuo suolaveden säilyvyys..

Anonyymi: Kyllä olen, parhaillaan kuuri meneillään. Alkaa vaan mennä usko pikkuhiljaa senkin kanssa kun parantumista ei näy ja kuuria olen kuitenkin jo hyvän aikaa syönyt. Mutta ehkä se tässäkin asiassa on niin, että hyvää kannattaa odottaa. Muttakun mä olen vaan niin kärsimätön:/

Anonyymi: Aijjaa:/ Mä kyllä haluan silti itsekin vielä kokeilla, jospa mulla vaikka toimisikin. Aika yksilöllistä se kai loppujenlopuksi on miten kunkin iho reagoi..

29. joulukuuta 2009 klo 13.02  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Toi Wicnelact oli ihan surkeeta ja ihoki oli sen käytön aikana ihan hirvee!! Ei auttanu ainakaa mua!

29. joulukuuta 2009 klo 13.44  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oi voi en tiennykkää että sulla on ongelmia ihon kanssa :( kuvista ei ole huomannut mitään :)

mutta tsemppiä lintu ♥

29. joulukuuta 2009 klo 13.46  
Anonymous RIINAT kirjoitti...

hitsi täytyykin kokeilla itekkin kun oon jo syönny muutamat antibiootit akneen + e-pillerit, solariumit ja kaikenmaailman rasvat ja liuokset mitä ne lääkärit ja ihotautilääkärit on määränny.. helpottanu vähän mut silti oon kärsinny aknesta jo mooonta vuotta :(

29. joulukuuta 2009 klo 14.00  
Anonymous Anni kirjoitti...

iho-ongelmastasi yllätyin itsekin. Kuvista nimittäin olen aina ihastellut ihoasi, miten puhtaan näköinen se on.

vielä vuoden viimeiset puristukset ja onnellisempaa uutta vuotta Sinulle :)

29. joulukuuta 2009 klo 14.03  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Pyydä lääkäriltäsi seuraavaa tavaraa: Clindoxyl. On siis reseptillä saatava voide, joka tehoaa paikallisesti, eli aina kulloinkin helottavaan näppyyn. Tämä ei siis vie aknea pois, mutta parantaa kahdessa yössä (!oikeasti!)aknepaukurat. Kuivattaa toki ihoa aika paljon, mutta kun käyttää kosteuttavaa voidetta ja kuorii ihon näppyjen katoamisen jälkeen, toimii erinomaisesti.

Itselläni on roaccutan-kuuri, mikä tehoaa vasta noin 4 kk käytön jälkeen ja sen vuoksi olen nyt käyttänyt lisänä Clindoxyliä, joka poistaa tehokkaasti paiseet.Tietysti niitä tulee aina lisää eri paikkoihin, mutta tällä voiteella olen saanut ne häviämään nopeammin, jolloin kokonaistulos naamalla on yli 50 % vähemmän paukuroita.

Lisäksi, vaihda BareMineralsiin meikkipohjasi. Ihoni parani huomattavasti noin kuukauden jälkeen.

Suolaliuoksesta en tosiaan tiedä mitään. Enpä ole tähän 27 ikävuoteen mennessä moista kokeillut :)

29. joulukuuta 2009 klo 14.03  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

https://www.blogger.com/comment.g?blogID=1297485761864517397&postID=6187955097473801059&isPopup=true

^voitko vastata noihin kommentteihin? :)

29. joulukuuta 2009 klo 14.19  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Sain joululahjaksi Cliniquen tunnetun 3-step inhoitosarjan ja suosittelen sullekin! Käy pyytään stokkalta näytteitä ja jos tykkäät, osta vaikka sellanen travel pack (mut huom, noi näytteet on sikäli vähä huonot ku riittää vaan noin 4 päivälle ja vaikutukset alkaa näkyä 2 viikon jälkee)! Varsinki jos matkustelet niin taxfreessä nuo tuotteet on edullisempia. Tsemppiä!

29. joulukuuta 2009 klo 14.31  
Blogger H kirjoitti...

luin että sulla on roaccutan hoito menossa. itselläni on myös. oon syönyt kaksi paketillista jo! ensimmäisen jälkeen alkoi näkyä muutosta jo mutta ei poistanut kokonaan, toisen loppupuolella iho alkoi olemaan jo paremmassa kunnossa! nyt menossa kolmas ja luulen että syön vielä varmuudeksi yhden kuurin tämän jälkeen (: pointti oli siis se että hidasta on mutta varmaa !

29. joulukuuta 2009 klo 14.39  
Anonymous Mia-Maria kirjoitti...

Minulla kohtalaisen paha akne parani lähes kokonaan Bare.Minerals-mineraalimeikkipuutereilla. Noin kuukauden kun olin käyttänyt, niin iho tuli jo ihmeen hyvään kuntoon.

29. joulukuuta 2009 klo 14.49  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

En olisi kyllä arvannut, että kärsit aknesta! Oon ihastellut sun luonnollisen näköistä meikkiä ja sileää ihoa monta kertaa, enkä kyllä mitään näppylöitä ole huomannut. Vai blurraatko kasvot?

ps. Vielä yksi kysymus, mistä lempinimesi Lintu on tullut, kun aikaisemmassa kommentissa kerroit, että Linda on oikea nimesi?

29. joulukuuta 2009 klo 15.00  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ai onko sulla akne!? Luulin et kysyit tätä suolajuttua jollekkin toiselle ihmisille yms, kommenteista vasta selvisi todellinen syy. Ei kyllä todellakaan huomaa kuvista että olisi.

Mutta joo, itelläni on akne ja kokeilin tota suolaliuos-juttua kesällä niin mulla se tuntu vaan tukkivan ihohuokoset. Akne oli parantunut huomattavasti keväällä, mutta sitte kesällä ku tota laitoin naamaan se tuli kahta kauheempana takas :| Mulle alotetaan pian vissiin toi roaccutan-kuuri + e-pillerit. Ooks sä kokeillu e-pillereitä josko ne auttais? Kun jotkuhan sanoo et ne voi parantaa aknen. Mutta akne ei todellakaan ole kiva, oon itte sen kans kärsiny monta vuotta ja ärsyttävää tämä on!

29. joulukuuta 2009 klo 15.03  
Anonymous A kirjoitti...

taisit kysellä mun aikoinaan kirjoittamaa kommenttia. :---------)) löytyy tästä postauksesta: http://psilovefashion.blogspot.com/2009/12/aamiainen-ginassa.html

29. joulukuuta 2009 klo 15.23  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Muutamat ystäväni ovat kokeilleet roacuttan-kuuria ja tulokset näkyivät kuurin loppupuolella.Riippuu hyvin paljon ihmisestä. Lisäksi suosittelen käymään välillä kosmetologilla esim.sarjahoidoissa, varsinkin jos on arpia niin heillä on keinoja niihin. Toiv. kuuri tehoaa, mutta haluan kertoa myös että iho voi muuttua hyvää kuin huonoonkin suuntaan kuurin loputtua.
Olen kuitenkin nähnyt että kyseinen lääke on parhaimpia aknenhoitoon ja kannattaa vaihtaa meikkivoide sellaiseen,joka ei tuki ihohuokosia. Lisäksi jos käytät itseruskettavaa voidetta joka ei ole tarkoitettu kasvoille, se voi tuoda lisää epäpuhtauksia. :)

29. joulukuuta 2009 klo 15.49  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Muutamat ystäväni ovat kokeilleet roacuttan-kuuria ja tulokset näkyivät kuurin loppupuolella.Riippuu hyvin paljon ihmisestä. Lisäksi suosittelen käymään välillä kosmetologilla esim.sarjahoidoissa, varsinkin jos on arpia niin heillä on keinoja niihin. Toiv. kuuri tehoaa, mutta haluan kertoa myös että iho voi muuttua hyvää kuin huonoonkin suuntaan kuurin loputtua.
Olen kuitenkin nähnyt että kyseinen lääke on parhaimpia aknenhoitoon ja kannattaa vaihtaa meikkivoide sellaiseen,joka ei tuki ihohuokosia. Lisäksi jos käytät itseruskettavaa voidetta joka ei ole tarkoitettu kasvoille, se voi tuoda lisää epäpuhtauksia. :)

29. joulukuuta 2009 klo 15.49  
Anonymous Emppu kirjoitti...

Taisin löytää susta kuvan irc-galleriasta. Taitaa käyttäjällä olla muiltakin varastettuja kuvia. Mutta aattelin ilmotella sulle.

http://irc-galleria.net/user/lindasii/picture/115095945

29. joulukuuta 2009 klo 18.06  
Anonymous Emppu kirjoitti...

ps. Ilmotin jo ylläpidolle 8-)

29. joulukuuta 2009 klo 18.08  
Blogger Tiia kirjoitti...

Mulla meni n.4kk ennen kuin Roacuttan tehos. Söin sitä 6kk yhteensä. Nyt on ollu e-pillerit sen jälkeen ylläpitohoitona.

En olis ite sillon uskonu, että joskus kuljen ilman mitään meikkiä ihmisten ilmoilla, mutta nyt kuljen.

Iho on siis hyvässä kunnossa ja pillereistä saan Kelan korvaukset. Syön Cypretyliä ja maksaa alle 30e/vuosi.

29. joulukuuta 2009 klo 18.23  
Anonymous N kirjoitti...

Vastaisitko tähän kysymykseen: kun kävit ihotautilääkärillä, niin oliko sulla meikkiä kasvoilla (joo tiedän että on tosi tyhmä kysymys!), mutta mun pitäis kans käydä, enkä haluais kyllä mennä ilman meikkivoidetta jne...

29. joulukuuta 2009 klo 18.40  
Blogger ida kirjoitti...

Mitä e-pillereitä olet kokeillut ihollesi? Mulla itselläni on taipumusta rasvoittuvaan ihoon ja akneen, vielä pari kolme vuotta sitten mulla oli lievä akne, mutta se helpottui heti aloitettuani cypretyl-nimisten e-pillereiden syömisen. Oon ymmärtäny että niissä on tosi paljon naishormoneja, ja siksi ne määrättiinkin mulle ihon hoitoon, jolloin saan siitä kelan korvaukset. (Maksaa alle 6e/3kk!!)

Serkullani, jolla oli paljon mua pahempi akne, alkoi tuo roacuttan-kuuri toimia näkyvästi vasta kuurin loppuvaiheessa. Eikö sen ideakin ole se, että alussa kaikki epäpuhtaudet tulee ihon pintaan ja sitten iho alkaa parantua? Tai jotain vastaavaa, näin olen ymmärtänyt. Toivotaan että se siis alkaa tehota pian!:-) Odottaminen on kamalaa, olen itsekin niin kaikkitänneheti-tyyppiä....

Kuvistasi ei lainkaan huomaa että ihosi tarvitsee hoitoa, ehkä se johtuu siitä että hymyilet aina:--)

29. joulukuuta 2009 klo 19.15  
Blogger Tanja kirjoitti...

http://smokyclean.blogspot.com/2009/12/vitamin.html

Eksyin tänään tuollaiseen postaukseen toisen blogin kautta. Tuo vois olla hyvä kasvoille myös!

29. joulukuuta 2009 klo 19.28  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heippa Linda! En oo ennen tänne kommentoinut lainkaan, mutta nyt ajattelin uskaltautua :) pitkästä aknen hoitoprosessista voin kertoa, että myös Roalla parantuminen kestää. Itse olen kärsinyt _todella_ pahasta aknesta, ihotautilääkärikin kauhistelöi ja otti jotain hoitovalokuvia, kun tilanne paheni niin paljon lyhyessä ajassa. Söin itse ennen Roaa kolmet eri antibioottikuurit, kokeilin kaikkia maailman lääkevoiteitä, dalacinia, skinorenia, avitcidia ja mistään ei ollut kunnon apua. Lopulta sit lääkäri määräsi roaccutanin ja aluksi silloinkin tilanne vain paheni. Muistelen, että 9 kk syömisen jälkeen muutoksia alkoi näkyä ja loppujen lopuksi söin roaa 1,5vuotta jotta päästiin haluttuun lopputulokseen. Iho oli silloin ku vauvanpylly kaikista näpyistä :-) tosin arpia jäi ja paljon... Puolen vuoden päästä lopettamisesta alkoi ilmestyä pikkunäppyjä, joten aloitin Diane Nova- nimisen e-pillerikuurin, nykyisin halvempi vastaava Cypretyl. Nyt roaccutanin lopettamisesta on aikaa kolme vuotta ja pillereillä näpyt ovat pysyneet hanskassa. Toki välillä tulee yksittäisiä finnejä. Arvetkin ovat haalistuneet huomattavasti, poskissa tosin niitä näkyy eniten... Mutta arvethan kertovat elämästä, niihin olen jo tottunut ja hyväksynyt tilanteen. Laseria ja happohoitojakin olen miettinyt, mutten vielä niihin uskaltautunut. Tsemppiä Linda, kyllä se siitä paremmaksi muuttuu! Harmillista kuurissa on, ettei alkoholia voi nauttia tippaakaan, mutta mitäpä ei kauneuden eteen kärsisi... :)

29. joulukuuta 2009 klo 21.53  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mullekki tuli ihan yllärinä et sulla on akne/näppylöinen iho, kun ei kuvissa yhtään näy, eli onko sulla jotku hyvät peitejutskat siihen? :) Jos on niin haluutko kertoo mitä käytät niin vois itekki kokeilla ;D

29. joulukuuta 2009 klo 23.46  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voisitko tehdä meikkipostauksen, pliis? :)

Itselläni on punoittava ja hieman näppyläinen iho ja olisi kiva tietää miten meikkaat, kun kuvissa ei näy minkäänlaisia merkkejä aknesta tai näppylöistä.

Muutenkin tykkään todella paljon sun luonnollisen näköisestä meikistö, joten olisi tosi kiva nähdä, kuinka meikkaat. + mielenkiinnosta olisi kiva nähdä, millaisessa kunnossa ihosi todella on ilman meikkiä. :)

30. joulukuuta 2009 klo 11.56  
Anonymous Ellen kirjoitti...

Hei lintu!<3 Mun akneen, todella pahaan auttoi Roaccutan ja tämän jälkeen siirryin tavallisen meikkivoiteen sijasta Vogai Bare Minerals "meikkivoiteeseen" johon on siis sekoitettu kuolleen meren suoloja ja muuta ihanaa. Tämän jälkeen ihoani on kehuttu tuhanteen kertaan ja tuntemattomat ihmisetkin tulevat ihastelemaan hehkuvaa ihoani. Salaisuus on tässä voiteessa, jota siis saa tavallisena voiteena kuin myös kahtena meikkivoiteena. Toinen on hieman "kylläisempi" ja toinen on enemmänkin sävyttävä ja ihoa hehkuttava. Suosittelen sinulle Lintu!!:) Valitettavasti näitä saa mun tietääkseni vain ulkomailta, mutta kun menet käymään esim Ruotsissa niin osta ihmeessä! Hinnallakaan ei ole pilattu. Meikkivoiteet 30ml n.16e ja tavallinen voide 40ml 27e.

Suosittelen!!! :))

30. joulukuuta 2009 klo 14.47  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

itselläni on nyt kans aika huonona tällä hetkellä iho(kärsin keskivaikeasta aknesta) ,se kyllä oli ihan kohtalaisen hyvänä enne joulua mutta itselleni ainakin tulee suklaasta herkästi finnejä ja nyt kun jouluna sitä on tullut syötyä roppakaupalla ihokin kukkii.. mutta puhdistan kasvoni aamuin illoin dermosil-tuotteilla ni ne ainakin auttavat itselläni enemmän kuin muut ihonhoito tuotteet =) ja en ole uskoltanut aloittaa roaccuttan käyttöä,ko eikö siinä ole jtn sivuoireita yms?:D

30. joulukuuta 2009 klo 15.08  
Anonymous Meggie S kirjoitti...

En suosittele tuota suolaliuosta kellekään! Todellisuudessa se ärsyttää ihoo vielä enemmän, ja näin ollen saattaa pahentaa ongelmaa. Itselläni näin kävi. Oon kärsiny itekin huonosta ihosta ja syönyt siihen e-pillereitä sun muita. Nyt oon käyttäny n. puoli vuotta korresin tuotteita ja iho on paremmassa kunnossa kuin koskaan. Ennen tungin kaikkia maailman finnejä kuivattavia voiteita naamaan, mutta nyt oon tajunnut, että ne vaan ärsyttää ihoa enemmän. Nyt oon myös ymmärtänyt sen, että akneiho tarvii paljon kosteutusta.

30. joulukuuta 2009 klo 16.02  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mä kärsin myös vuosikausia aknesta. Söin monta antibioottikuuria ja kokeilin kaikenlaisia ihonhoitokonsteja, mutta mikään ei tuntunut pidemmän päälle tepsivän. Itse löysin avun kosmetologilta. Aloin käyttää sellaisen ihonhoitosarjan tuotteita kun Gernetic. Kalliita ovat, mutta sen arvoisia!

30. joulukuuta 2009 klo 19.06  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Suosittelen Silicea piihappogeeliä luontaistuotekaupasta!! Auttaa jo parilla kerralla!!! Todella tehokasta!! Sitä voi nauttia myös sisäisesti, jolloin vahvistaa mm. hiuksia ja kynsiä! http://www.hyvinvoinnin.fi/tuote/2430/Hbner-Silicea-Piihappogeeli

30. joulukuuta 2009 klo 19.34  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: Varmaan yksilöllistä, että toimiiko vai ei, mutta tosiaan itsekään en Louis Widmerin tuotteilla ole apua saanut, joten eivät tiada mullakaan tepsiä.

Anonyymi: On, valitettavasti:( Kuvat ovat useinkin niin kaukaa, ettei selvästi näy ja muutenkin mä olen näiden kaikkien vuosien aikana oppinut peittämään melkoisen hyvin:) Kiitos!!

RIINAT: Itsekin monta vuotta kärsinyt ja monet keinot kokeiltu.. Mutta ehkä tää vielä tästä, toivottavasti!:)

Anni: Niin kuin tuossa aiemmin totesinkin, kuvat ovat aika kaukaa, joten ehkä siltä etäisyydeltä ei ole niin hyvin havaittavissa, plus muutenkin olen näppyjenpeitossa aika harjaantunut tätä nykyä:D Ihanaa uutta vuotta myös sinulle!:)

Anonyymi: Mulla itse asiassa on joskus ollutkin tuota Clindoxyl-geeliä käytössä. Ja muistelen, että se toimi kyllä todella hyvin, vaikka pysyviä tuloksia sen avulla ei aikaan saanutkaan. Ehkäpä voisin itsekin ottaa oman Roa-kuurini ohelle tuon Clindoxylin, niin pääsisin kauheista paukuroista eroon! Ja BareMineralsia mä parhaillaan käytänkin, enkä muuhun enää vaihda, niin hyväksi olen sen kokenut! Kiitos sulle vinkeistä:)

Anonyymi: Joo voinhan minä:)

Anonyymi: Kiitos sulle vinkeistä, täytyykin tutkailla noita tuotteita!:) Ja kiitos myös tsemppauksesta, sitä tarvitaankin!

Cloé: Hidasra tosiaan, itselläni on nyt kolmas menossa, ja tilanne näyttää pahalta vieläkin:/ Mutta ei tässä kai auta muu kuin kärsivällisesti odottaa!

Mia-Maria: Itse käytän nimenomaan juurikin Bare Mineralsin meikkejä nykyisin. Minun ihooni ne eivät kuitenkaan ole niin huomattavasti vaikuttaneet, sen verran paha tämä tilanne on:/

Anonyymi: Niin, eipä sitä moni varmaan aavistakaan, kun tosiaan hyvällä peittotekniikalla ja aika kaukaa otetuilla kuvilla ei ehkä tule niin selkeästi esiin. Ja en blurraa kasvojani, musta se olisi hölmöä, haluan esittäytyä ihan sen näköisenä, kuin oikeastikin olen:) Lintu nimi mulle keksittiin joskus yläasteella, en oikein itsekään tiedä, että mistä se alkunsa sai, mutta Lintu musta vain jotenkin tuli:)

Anonyymi: On valitettavasti. Mulla ei tosiaan ole suolaliuoksesta kokemuksia, joten uteliaana tahdon kokeilla vielä itsekin, että miten mahtaisi mulla vaikuttaa. Ja tosiaan, itselläni on käytössä nimenomaan tuo Roa + e-pillerit. Jep, ei todellakaan ole kiva tämä akne:/

A: Juu, juurikin sitä!:)

1. tammikuuta 2010 klo 14.53  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: Niin, yksilöllistähän tämä on, joten turha varmaan hermostua, vaikka eteneminen mulla itselläni aika hidasta onkin. Jotenkin vaan oon niin käraimätön tämän asian kanssa, ja tietysti samalla pelkään, jos ei kuuri sitten autakaan omalla kohdallani. Sarjahoidoissa tosiaan voisin alkaakin käymään, arvilta nimenomaan haluaisin välttyä ja saada jo tulleet arvet mahdollisimman hyvin pois iholta. Mutta hei, kiitos sulle paljon hyvistä vinkeistä!:)

Emppu: Kiitos paljon ilmoituksesta ja hienoa, että viitsit ilmoittaa jo ylläpidollekin! Kiitos vaivannäöstä sulle:)

Tiia: Mulla alkaa juurikin tässä neljäs kuukausi, joten toivottavasti tämän jälkeen alkaisi mullakin tilanne jo näyttää paremmalta! Itse kyllä kuljeskelen aika useinkin tämän kauhean ihoni kanssa tuolla ihmistenilmoilla, ja kyllä mä myönnän, että välillä hävettää kauheasti. Mutta toisaalta, en kuitenkaan joka päivä jaksa enkä edes halua meikata, että iho saisi välillä hengittää. Mutta mielummin kyllä kävelisin meikittä hyvin mielin, kun häpeillen rumia näppyjä. Kiitos muuten tuosta pillerivinkistä, taidankin vaihtaa omani kyseisiin!

N: Ei ollut meikkiä yhtään kasvoillani kun kävin. Halusin lääkärin nimenomaan näkevän kasvojeni oikean tilanteen, jotta lääkäri ymmärtää, että todella tarvitsen ja haluan kunnon lääkkeet vaivaani. Eli kannattaa mennä ilman vaan, muuten lääkäri ei nää niin hyvin sun ihosi oikeaa tilaa.

ida: Mulla on tällähetkellä Yasminet käytössä, mutta nyt kun noista mainitsemistasi cypretyl-pillereistä on tullut pari hyvää palautetta, niin taidan haluta itsekin vaihtaa niihin. Ja tosiaan, Roacuttanissa nimenomaan on se idea, että ensin epäpuhtaudet puskee ulos ja sitten vasta alkaa se ihon paraneminen. Mutta tosiaan, ei auta kun odotella ja toivoa, että parantuminen tapahtuisi nopeasti. Itekin olen just tollanen, että kaiken täytyis tapahtua heti ja nyt!

Tanja: Meenpä kurkkaamaan:)

1. tammikuuta 2010 klo 14.53  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: Kiva kun uskaltauduit kommentoimaan!:) Ja kiitos sulle paljon kokemuksesi jakamisesta, juuri tällaisista jutuista mä saan voimaa omaankin etenemiseeni ja vähän toivoa, että mullakin joskus tilanne paranee! Itse olen vasta neljännellä kuulla Roacuttanin kanssa ja tilanne ei näytä vielä yhtään hyvältä. Aiemmin olen ajatellut, että apua eikö tämä toimikaan mulla, kun mitään ei tapahdu ja ihon tilanne vain pahenee. Mutta sun menestystarinastasi ja pitkäaikaisesta hoitokertomuksesta sain kyllä ihan uutta toivoa tähän odotteluun:) Ja tosiaan, kyllä mä kauneuden edestä kestän kärsiä, kunhan saan vaan nämä kamalat näpyt pois naamaltani!:) Kiitos tsempistä!!

Anonyymi: Kyllä, multa löytyy hyvät peitetuotteet, jolla saan näpyt aika hyvin peittoon. Oon tekemässä tässä piakkoin meikkipostausta, joten siinä sitten näkyy vähän enemmän käyttämiäni tuotteita.

Anonyymi: Tulossa on!:)

Ellen: Kiitos sulle kovasti vinkistä, täytyykin pistää tuo korvantaakse ja koittaa seuraavalta ulkomaanreissulta kyseistä tuotetta löytää! :)

Anonyymi: Dermosilin tuotteita mä en itse ole kokeillutkaan, ehkä pistäisi siis:) Ja kyllä mä suosittelen Roacuttanin aloittamista, jos ihon tilanne on paha. Onhan siinä tietysti sivuoireita, ihon kuivumista ja sellaista, eikä saa juoda esimerkiksi alkoholia, mutta kyllä nuo kestää, kun parempi iho on sitten tulevaisuudessa tiedossa:)

Meggie S: Korresin tuotteita, en oo sellaisista koskaan kuullutkaan! Ehkäpä täytyy ottaa vähän selvää, kiitos sulle vinkistä:)

Anonyymi: Kiitos sinulle myös vinkistä, ehkä noistakin olisi apua mulle!

Anonyymi: Kiitti vinkistä! Täytyypä käydä tutkailemassa tuota, en oo koskaan moisesta kuullutkaan:)

1. tammikuuta 2010 klo 14.54  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tosiaan Diane Nova tai halvempi rinnakkaisvalmiste Cypretyl on kaikista tehokkain pilleri aknen kannalta. Etenkin hormonaaliseen akneen määrätään lähes aina Diane Nova, siinä kun on Yasminea korkemapi hormonitaso. Yasminella ainakin itsellä iho kukki, mut diane novalla/cypretylillä saatiin Roa-kuurin jälkeen kuriin

t. Aiemmin hoitokertomuksen sepustanut anonyymi :-)

3. tammikuuta 2010 klo 23.37  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu