Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Uusi vuosi uudet kujeet

tiistai 29. joulukuuta 2009

Uusi vuosi uudet kujeet

Tosiaan, pitkin syksyä on tullut juostua kaikissa salamyhkäisissä tapaamisissa muitten bloggareiden kanssa. Moni teistä on varmasti kummastellut, että mitä oikein on tekeillä ja mistä oikein on kyse. Tapaamisilla kuitenkin on ollut tarkoituksensa, jonka nyt vihdoin pääsen teille paljastamaan!

Suomeen avataan tammikuun neljäs päivä uusi muotiin, tyyliin ja kauneuteen keskittyvä lifestyle-portaali, joka kulkee nimellä Indiedays. Mukaan olen lähdössä myös minä blogini kanssa, joten vuoden alusta P.S. i love fashion muuttaa Indiedaysin sivuille! Lähdössä en tosin ole aivan yksin, vaan portaaliin liityn yhdessä 18 muun blogin kanssa.

Vaikka blogini tuleekin osaksi uutta Indiedays-portaalia ja vaihtuu uuteen osoitteeseen, ei se tarkoita, että sisältö muuttuisi millään tavalla. Mä jatkan samaan vanhaan malliini ja höpöttelen edelleen samoista aiheista kun ennenkin. Ulkoasukin pysyy samassa tyylilajissa ja vihdoin saadaan mulle se kauan odotettu uusi bannerikin;)

Mutta tosiaan, 4.1 Indiedays aloittaa toimintansa, joten stay tuned!


14 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Saatko rahaa tai muita etuja siitä?

29. joulukuuta 2009 klo 21.43  
Blogger Elli kirjoitti...

VAU :---D siistiä!

29. joulukuuta 2009 klo 21.52  
Blogger Emmi kirjoitti...

Heippa Lintu! Onnittelut Indiedayssin johdosta :) Mulle on sulle pieni kysymys, nimittäin millä ohjelmalla olet tehnyt blogisi bannerin ja muut kuvakollaasit? Mulla on kanssa MacBook, ja oon kummastellu miten tällä voisi tehdä kollaaseja :D

Kiitos tuhannesti jos ehdit vastata!

Emmi

29. joulukuuta 2009 klo 23.26  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

vähä paska juuuttuuu:SSSs

29. joulukuuta 2009 klo 23.38  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ää alan suoraan sanottuna olla nyt jo aivan pettynyt :( Kaikki mun suosikki bloggarit liittyy tohon Indiedays juttuun!

29. joulukuuta 2009 klo 23.53  
Blogger Paubella kirjoitti...

Heeii, aivan mahtava juttu!:)

30. joulukuuta 2009 klo 8.18  
Blogger Sirpa kirjoitti...

Onnea tännekkin siis! :)

30. joulukuuta 2009 klo 9.56  
Anonymous heta kirjoitti...

En ymmärrä miks ihmiset tästä Indiedays-jutusta ihmeemmin mököttää! Muutokset voi joskus olla hyväkin juttu, eikä niitä heti tarvitse lytätä varsinkaan kun ei tästä oo kokemuksia kellään! Uskon että sä ainakin pystyt pitämään blogisi tason nykyisenlaisena, tsemppiä siihen! :)

30. joulukuuta 2009 klo 12.54  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kuinkas paljon rahaa saat?

30. joulukuuta 2009 klo 14.54  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

eikä:'( harmi

30. joulukuuta 2009 klo 15.14  
Anonymous Jenniina kirjoitti...

joo en kanssa yhtään ymmärrä miks noi valittaa;o Mitä huonoo siinä muka on? Sehän on vaan hino juttu ja olisin onnellinen jos ite pääsisin joskus johonkin tommoseen! Jos kerta blogi ei muutu melkein mitenkää niin mikä teitä tässä harmittaa?;o

30. joulukuuta 2009 klo 18.34  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: Koska joitakin mainoksia blogin ulkoasuun tulee, niin kyllä, palkkiota tulen myös saamaan. Etuja saattaa olla esimerkiksi sellaisia, että pääsee mm. showroomeille tai joihinkin tapahtumiin tai vastaavaa. Näette sitten, en mä tiedä kaikesta tulvesta vielä itsekään:)

elii: Jihaa niin onkin:)

Emmi: Kiitos paljon!:) Itse muokkaan kuvani ja teen kollaasit sellaisella ohjelmalla kuin Picasa. VOit googlettaa tuon ohjelman ihan ilmaiseksi netistä!:)

Anonyymi: Miksi ihmeessä? Ethän sä edes vielä täysin tiedä mistä on kyse, niin ei kannata vielä tuomita!:)

Anonyymi: Mitä pettymistä siinä on? Musta on ainakin hienoa, että Suomi vihdoin ottaa askeleita eteenpäin blogimaailmassa. Itse olen ainakin ylpeä saavutuksestani ja odotan kaikkea tulevaa innolla! Kannattaisi varmaan ensin katsoa, mitä tuleman pitää, ennekuin on pettynyt:)

Paubella: Jee niin onkin:)

Sirpa: Kiitos:)

heta: Joo, mäkin oon vähän ihmeissäni. Eihän projekti ole vielä edes käyntiin lähtenyt eikä kukaan lukija oikeastaan edes vielä tiedä, mitä tuleman pitää ja millaiset sivut ovat. Aika kurjaa, että hanke tuomitaan kun ei edes olla vielä nähty siitä vilaustakaan! Mutta kiitos tsempistä, mä ainakin olen niin innoissani tästä kaikesta:)

Anonyymi: Koska tämä on useamman bloggaajan yhteinen diili, en halua sen tarkemmin palkkioasioista täällä puhua.

Anonyymi: Niin mikä on harmi ja miksi?

Jenniina: Mun mielestäni tässä ei ole kyllä mitään huonoa, ja tosiaan itse ainakin oon todella iloinen kun olen mukaan tällaiseen päässyt! Ja tosiaan, minnekkäs tämä blogi muuttuisi? Mä en ainakaan omaa itseäni ole rahasta valmis kellekään myymään, joten ei kyllä mun osaltani muutu yhtikäs mikään!

30. joulukuuta 2009 klo 19.15  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

heips! Mulle tuli mieleen tästä kaikesta salaperäisyydestä, että ootko kertonu vielä niistä sun kuvista, jotka cava otti? ;D
Ja mahtava juttu, että oot päässy mukaan tuohon Indiedays-juttuun, onnea! :)

30. joulukuuta 2009 klo 21.32  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: En ole, mutta tuutte näkemään ne kyllä juurikin tämän saman projektin yhteydessä:)

1. tammikuuta 2010 klo 14.10  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu