Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Back with my mac..

perjantai 18. joulukuuta 2009

Back with my mac..

... or so did i think! Mun maccini tosiaan siis pääsi maanantaina heti aamusta huoltoon. Tiistaina mulle sitten soitettiin ja kerrottiin vähäisistä vaurioista koneessa. Itseasiassa siinä oli kaikkeista pienin vaurio, mikä saattoi olla. Kuulemma helppo juttu, näppiskannen vaihto vaan ja siinä se. Mulla oli tietysti toiveet korkealla ja olin hirmu iloinen kuullessani, että koneeni tulee korjaantumaan.

Tänään töiden jälkeen suuntasin tietysti ihan intona huoltoliikkeeseen hakemaan konettani. Mennyt viikko nimittäin on ollut täyttä painajaista. Minä koneesta sekä telkkarista riippuvainen olen lähinnä pyöritellyt peukaloitani neljän seinäni sisällä tai sitten vaihtoehtoisesti yrittänyt pysyytyä poissa kotoa, jossa ei ilman konetta ole sitten mitään tekemistä! Tosiaan koneessani on siis telkkari samassa, muuta telkkaria en omista.

Äsken avasin iloisena upouuden näköisen hohtavan valkoisena kiiltelevän näppiksen keralla varustetun koneeni. Se toimi hyvin ja mä jo ehdin olla, että huh helpotus ja jee!

Mutta ei, ei saisi varmaan nuolaista ennen kuin tipahtaa. Mac siis simahti kesken kaiken mun iloisten surffailujeni, aivan samaan tapaan kun silloin tapaturmailtanakin. Käynnistin uudelleen ja kone käynnistyikin, mutta viiden minuutin kuluttua sammahti taas itsestään.

Ei taida sitten ollakaan kaikki kunnossa. Eniten ärsyttää, kun tuo ei ollut edes mun vikani vaan puhdas vahinko. Mutta ei kai tässä auta, ei tapahtunutta saa tekemättömäksikään. Täytyy van toivoa, että vakuutus korvaa ja saisin kokonaan uuden koneen. Tuskin tuosta alle uuden koneen hinnan ehjää saa..

Shit!

19 kommenttia:

Blogger Camilla kirjoitti...

Vakuutus saattaa korvata, mutta yleensä niissä on pieni oma vastuu.
Toivotaan, että saat koneesi pian kuntoon. =)

18. joulukuuta 2009 klo 19.53  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mulle on käyny tota samaa oman koneen kanssa ja siinä oli hajonnu joku tuuletin kai :D Senkin vaihto oli ihan pikku juttu kylläkin, että älä hätäile..

18. joulukuuta 2009 klo 20.24  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Onpas ikävää :( En kyllä tiedä miten takuu korvaa, jos juomaa on kaatunut koneelle vaikka kuinka vahinko olisi. Varmaan ainakin jatkossa muistat, että juomat kannttaa ihan oikeesti pitää kaukana kaikesta elektroniikasta. Voi tulla nopeesti kallis paukku jos takuu ei korvaa. :(

18. joulukuuta 2009 klo 21.04  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mullaki on ollu sama ongelma! kone sammui ja kun käynnisti uudelleen niin pysyi just joku 5 min päällä ja sammui uudelleen. missä alustalla pidät konetta? mun veli (joka tietää jotain koneista) sano että koneen ois hyvä olla pöydällä koska jos se on vaikka sängyllä tai sylissä niin joku tuuletus juttu ei saa tarpeeks ilmaa tai jotain vastaavaa? :D

18. joulukuuta 2009 klo 21.14  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

voi ei :( mun kaverin ystävällä oli käynyt niin, että oli kaatunut siiderit mäkin päälle, tavallaan siis ihan oma moka, mutta kuulemma oli saanut uuden koneen ku oli takuu! :D toivotaan että sulla kävis tuuri!

18. joulukuuta 2009 klo 21.37  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

"ei ollut edes mun vikani vaan puhdas vahinko" <-- ööh? se vahinko kummiski oli sun aiheuttama, eli sun vika se oli. Kannattasko vähän olla varovaisempi tai ainakin käyttää järkeä? omatpa on rahas ostaa uus...

18. joulukuuta 2009 klo 22.01  
Blogger Mrs. M kirjoitti...

Vakuutus on just sitä varten että jos vahinkoja sattuu. DÅÅ. Eli nyt soittoa vaa sun vakuutusyhtiölle!! :)

18. joulukuuta 2009 klo 22.29  
Blogger lintu kirjoitti...

RagDoll: Joo oonkin jo vähäsen kerinnyt ottaa selvää noista vakuutusjutuista.. Omavastuuhan niissä, mutta toivottavasti nyt kuitenkin jotakin korvausta saisi! Sitähän varten se vakuutus on hankittukin, että jos tapahtuu jotain niin saisi korvausta... Joten toivotaan todella, että se myös menisi näin tässäkin tapauksessa:)

Anonyymi: Hmm voisi tosiaan olla tuo syynä, nimittäin se mun koneeni huriseekin ihan kauheasti!!

Anonyymi: Joo tästä kyllä otan todellakin opikseni, se on varma se. Tätä virhettä en halua uudestaan tehdä koskaan! Tulee tosiaan kallis paukku:/

kiss me: Ihan pöydällä konetta pidin, joten sen puolesta ei kyllä pitäisi ongelmaa olla. Taitaa olla joku tuuletinsysteemi rikki tässä sitten..

Anonyymi: Joo toivotaan, että kävis tuuri mulla:) Kiva kun tsemppaat, oon niin harmissani tästä, että tuo kyllä helpottaa edes vähäsen:)

Anonyymi: Vahinko kun ei edes ollut oma syyni, siksi juuri tuossa kirjoitinkin, että ärsyttää kun ei ollut minusta kiinni. Järkeä saa käyttää ja olisi varmaan tosiaan ollut fiksua pitää juomat kaukana koneesta, mutta tästä opin ainakin kantapään kautta!

Cava: Kuules tiukka täti niin aion tehäkin <3

18. joulukuuta 2009 klo 22.50  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kai sulla on tv-lupa maksettuna? Joudut maksamaan sen nimittäin myös ton tietokoneesi perusteella, koska sillä pystyy katsomaan telkkaria.

18. joulukuuta 2009 klo 23.10  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mut edelleen, miten se ei oo susta kiinni vaikka onkin vahinko? Ei kai kukaan nyt konettaan tahallaan rupee raiskaamaan :DD

19. joulukuuta 2009 klo 0.55  
Blogger Tinttu kirjoitti...

Myös kovo saattaa olla sökönä. Mulle kävi vähän samantapainen juttu muutama vuosi sitten (ei tosin ollut mac) ja aluksi se sammahteli, käynnistyksen jälkeen toimi muutaman minuutin ennenkuin lopulta ei enää käynnistynyt ollenkaan. Valitettavasti kovalevyltä ei siinä vaiheessa pystytty pelastamaan enää mitään. Nyt kipin kapin sepälle, ettet menetä kaikkia tiedostojasi!

19. joulukuuta 2009 klo 3.24  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

No voi harmi taas, oon tääl peukut pystys et vakuutus korvaa (: ja pääset taas postailemaan nyt paljon.

19. joulukuuta 2009 klo 9.53  
Blogger Kata kirjoitti...

Riippuu vähän vakuutuksesta saako rahaa, jos sille kaatuu juomaa. Omavastuu on joku satasen luokkaa, lisäksi menee vähennykset koneen iän mukaan, mutta eka vuosi on ikävähennyksetön eli sun tapauksessa niitä ei mee. Lisäksi tarvitaan raportti huoltoyhtiöstä. Mulla kone meni rikki reilu kuukaus sitten, ja riitti pelkkä puhelinsoitto vakuutusyhtiöön. Aina kannattaa soittaa ja kysyä.

19. joulukuuta 2009 klo 11.48  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mä en nyt oikeen ymmärrä.. sanot ettei se ollut susta kiinni, mutta olihan se. jos et olisi tyhmänä juonut koneen äärellä, ei mitään olisi tapahtunut. joten oma mokahan se oli, vaikket sitä tahallaan tehnytkään. tuskin ketään tahallaan mokailee..

19. joulukuuta 2009 klo 12.11  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kyllä kuulostais siltä et tuuletin sökönä eikun takaisin mac-sairaalaan :D En kestäis jos tää mun macbook pro leviäis, siks mulla on vanha kone vielä kaapissa tallessa ja hyvin pakattu - jos hätä iskee :)

19. joulukuuta 2009 klo 16.25  
Anonymous Tun@ kirjoitti...

Minullakin kävi kerran melkein noin, kone ei käynnistynyt yhtenä iltana ollenkaan, vaikka edellisenä päivänä ja aamulla se oli toiminut täydellisesti.
Seuraavana päivänä se oli kuitenkin taas toiminnassa, en tiedä mikä ongelma sillä oli :)

tsemppiä.

19. joulukuuta 2009 klo 16.36  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hei sullahan on se ns. vanhemman mallinen muovikuorinen macbook eikö olekkin? näissä on kai ollut ihan yleisenäkin vikana tota että sammahtaa itsekseen, pysyy 5 min päällä, eli vika ois saattanut ilmetä ilman sitä juoman kaatumistakin. huoltoon takasin reippasti vaan!

19. joulukuuta 2009 klo 19.39  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Harmillinen tää mac juttu! Toivottavasti vakuutus korvaisi tjs mukavaa tapahtuisi ;) Ootko ollu ite tyytyväinen macciin että onko parempi kun edelliset ns ''normaalit'' koneet? Oon itse harkinnut ostaa macin niin haluisin tietää että suosittelisitko :--D

20. joulukuuta 2009 klo 17.56  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: Joo harmillinen tosiaan:/ Oon kyllä ollut macciini enemmän kuin tyytyväinen! En vois missään maailmassa enää kuvitella vaihtavani "normaaliin" koneeseen. Eli todellakin mac on tehnyt muhun kyllä pysyvän vaikutuksen, joten suosittelen sellaiseen sijoittamista lämpimästi!:)

20. joulukuuta 2009 klo 19.24  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu