Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

äh

tiistai 22. joulukuuta 2009

äh

Eilen kiikutin Macini takaisin huoltomiehen käsittelyyn ja parhaillani odotan puhelua uudesta korjausarviosta. Kyllä, taas sitä ollaan sitten ilman konetta! Enkä edes tiedä kuinka kauan. Joulun pyhät tietysti hidastavat korjaushommia, joten voi olla, että joudun vielä reilusti yli viikon konettani odottelemaan.

Harmittaa. Niin vietävästi! Eikä pelkästään se, että rahaa kuluu ihan typerän asian takia, vaan myös se, että haluaisin niin kovasti kirjoitella tänne ja laittaa kivoja postauksia, mutta en pysty. Ja tosiaan niin kuin aikaisemmin sanoinkin, elämä ilman konetta on yllättävän tylsää! Toinen viikko peräkkäin koneettomana ei siis kuulosta mun korvaani sitten alkuunkaan hyvältä. Tuleehan sitä toki siivoiltua ja tehtyä hyödyllisiä asioita, mutta kyllä mä kaipaan konettani niin hurjan paljon. Onneksi nyt on sentään kaikkia kivoja joulupuuhia, mihin voi ajatuksensa siirtää. Mulla olisikin vielä aika monta lahjaa ostamatta, saati sitten paketoimatta. Taitaapa mennä aika ennen joulua pitkälti noitten parissa siis, onneksi.

Ja pakko vielä lisätä; mä en ole aikoihin päässyt nukkumaan ennen kello kahtatoista yöllä, kun aina olen jäänyt tuijottelemaan jotain sarjaa koneelta tai jutellut kavereiden kanssa mesessä. Mutta nyt kun ei konetta ole, niin eilen menin nukkumaan jo ennen kymmentä! Oli vaan yksinkertaisesti niin tylsää, että päätin mennä nukkumaan, kun ei parempaakaan tekemistä löytynyt. Ainakin tuli kerrankin kunnon pitkät yöunet;)

Mutta joo, palailen kunnolla blogin pariin heti, kun saan Macin takaisin ehjänä käsiini. Tällä välillä valitettavasti mitään kunnollista tuskin tulee:/ Ajattelin kuitenkin yhden kyselyn laittaa teille, mutta se sitten myöhemmin:)

Ihanaa joulunodotusta kaikille<3

24 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

toivottavasti saat sen pian takas ja pääset postailemaan. hyvii jouluja<3

22. joulukuuta 2009 klo 10.27  
Blogger Alma kirjoitti...

Ihanaa joulua sinullekin ja toivotaan, ettei korjauslaskusta tule iso. Itsellänikin tosin tekisi ehkä välillä hyvää pitää vaikka viikon mittainen nettitauko, kun tuntuu, että tähän saa niin paljon hassattua aikaa. Mutta on se sitten niin kivaakin.:)

P.s. Poikaystäväni käy välillä kurkkimassa blogiani ja myös seuraamiani blogeja. No, häneltä tuli reilu viikko sitten kesken päivää viesti, että näin sen sun blogitutun Lintun.:) Aika söpöä.

22. joulukuuta 2009 klo 10.57  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hyväää joulua sullekin <3 toivottavasti kone selviytyy =(

22. joulukuuta 2009 klo 11.14  
Anonymous emppu kirjoitti...

oikein ihanaa joulua sullekkin! ♥

22. joulukuuta 2009 klo 11.28  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

sen sitä saa kun macin ostaa

22. joulukuuta 2009 klo 11.55  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: Toivotaan! Kiitos samoin:)

Alma: Tosiaan ehkä tää tauko tekee ihan hyvää, mutta mielummin sen tauonkin pitäisi omasta tahdostaan eikä näin pakkotaukona. Ja muutenkin kaks viikkoa on ihan liian pitkä tauko;) Hih voi että, hassua, että hänkin tunnisti:D

Anonyymi: Toivotaan näin! Kiitos samoin:)

emppu: Kiitos ja sulle myös!

Anonyymi: Kannattaa ottaa ensin taustatiedot selville ennen kuin lähtee analysoimaan. Tuohan ei tosiaan ollut Macin vika, että meni rikki. Windowsilla olisi varmasti ollut myös huoltokeikka jos olisi käynyt noin kun mun Macille.

22. joulukuuta 2009 klo 12.17  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

voi ei tosi kurjaa ku se on rikki:/ en nyt mitenkää arvostele sun elämää, ku en siit mitää tiedä, mut vähän ykstoikkoselta kuulostaa jos ilman konetta on heti tylsää:D mut pärjäile!

22. joulukuuta 2009 klo 13.41  
Blogger Alma kirjoitti...

Joo, se on kyllä totta. Tauko on paikallaan silloin, kun itse niin haluaa. Ei pakotettuna. Ja kun on niin paljon ihan oikeasti tärkeitä :) juttuja, joita pitäisi aina netissä hoitaa. Jotenkin sitä vaan on niin orpona ilman. Juu, hän kysyi multa, että onko sillä punainen takki.:) Eli kyllä nuo pojat on kiinnostuneita mitä me tytöt täällä puuhaillaan, vaikkeivät ehkä sitä myönnäkään.

22. joulukuuta 2009 klo 14.00  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: Joo o, no siltä se varmaan kuulostaakin:D Mutta tosiaan mä vaan oon niin sellainen ihminen, että aina kotona on kone päällä, surffailin mä sitten netissä sillä, katselin telkkaria koneelta tai kuuntelin ihan vaan musiikkia. Kyllä tietty kotona voi muutakin tehdä kun vaan toljottaa telkkaria, mutta toisaalta en mä jaksa kokoajan jotain häärätäkään vaan haluun ihan olla vaan;) Mutta aika tylsä olla vaan ihan hiljaisessa kodissa ilman viihdykkeitä, kun kaikki mun ostamat lehdetkin on jo luettu kannesta kanteen:D

22. joulukuuta 2009 klo 14.03  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Iloista joulua! <3

22. joulukuuta 2009 klo 14.59  
Blogger Jenni Ukkonen kirjoitti...

Hyviä joulunodotuksia sinnekin ja toivottavasti kone tokenee pian :) Elämä ilman konetta (tai nettiä) on kyllä välillä aika pitkästyttävää :p

22. joulukuuta 2009 klo 15.48  
Blogger Marketer kirjoitti...

Koita pärjätä ilman konetta.. tiedän ettei ihan helppoa, mut voi tehdä myös hyvää. Mukavaa joulunodotusta myös sulle ;)

22. joulukuuta 2009 klo 18.09  
Blogger Mrs. M kirjoitti...

IHANAA JOULUA RAKAS <3 halipus :)

22. joulukuuta 2009 klo 20.49  
Blogger Heculina kirjoitti...

auts, tiedän mitlä tuntuu olla ilman konetta..Ei niin kivaa :/ Koita pärjäillä siellä, mekin koitetaan pärjätä täällä ilman sua! :)

22. joulukuuta 2009 klo 21.51  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ahh rakastan sun blogiasi yli kaiken ja toivon tosi paljon että pääset taas kohta kirjoittelemaan postauksia useemmin ! onnea sen koneen kanssa c:

22. joulukuuta 2009 klo 23.38  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Lue Anna Karenina! Ei ihan heti lopu tekeminen :D

23. joulukuuta 2009 klo 13.15  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Harmi, ettet oo tossa vuoden blogi äänestyksessä, olisin äänestänyt heti sun blogia! :)

23. joulukuuta 2009 klo 14.47  
Blogger *Kiki* kirjoitti...

Heei Lintu, oikein ihanaa joulua :)!

23. joulukuuta 2009 klo 22.51  
Blogger Paubella kirjoitti...

Ihanaa Joulua!<3 Toivottavasti pukki tuo kivoja lahjoja ;)

24. joulukuuta 2009 klo 10.03  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

heips. onks toi oikeesti sun tekemä vai onko joku tehny ton sun kuvalla? ;o http://www.missmix.fi/kommuuni/jonnanna/

25. joulukuuta 2009 klo 16.53  
Blogger Ayse kirjoitti...

hey you have a wonderful blog. I am the ayse and I'm 16 years old. I will make my little blog anywhere in the world known. You can follow my blog and help me? that would be sooo net from you.

like your blog. would drop by more often. dearest greetings

ayse

25. joulukuuta 2009 klo 17.06  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

http://www.missmix.fi/kommuuni/jonnanna/ < Toll tyypill on sun profiilikuvana sä, en tiiä onks sill sitä kuvaa enää sen profiilis, ku näät tän viestin!

25. joulukuuta 2009 klo 19.16  
Blogger Mrs. M kirjoitti...

Millon tuut takas tähän maailmaan :D <3 millon nähdään taas oikeassa maailmassa? ;) Shopping ennen uuttavuotta?? <3 Soitellaan!

26. joulukuuta 2009 klo 17.20  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ääh tulisit jo takas<3

26. joulukuuta 2009 klo 23.53  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu